MHP'li Kılavuz'dan Başbuğ Türkeş'i Hedef Alan Yazara Tepki
Haber Detayı
06 Mart 2021 - Cumartesi 11:30 Bu haber 5883 kez okundu
 
MHP'li Kılavuz'dan Başbuğ Türkeş'i Hedef Alan Yazara Tepki
MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Başbuğ Alpaslan Türkeş ve rahmetli siyasetçileri hedef alan yazar Levent Gültekin'e tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Kılavuz'dan Başbuğ Türkeş'i Hedef Alan Yazara Tepki

Halk TV'de katıldığı proğramda rahmetli olan beş siyasetçiyi eleştirirken özellikle Başbuğ Alparslan Türkeş'e yönelik skandal ifadeler kullanan yazar Levent Gültekin'e tepki gösteren MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, FETÖ artığı, açılım meraklısı ve Apo'nun sevdalısı, satılmış bir zavallı olan Levent Gültekin'in, Türk milliyetçilerine kin gütmek ve Türklüğe saldırmak için fırsat gözeterek Başbuğ Alpaslan Türkeş'i hedef almasının arsızlık ve ibretlik olduğunu söyledi. 

 

YAZAR LEVENT GÜLTEKİN BAŞBUĞ TÜRKEŞ VE SİYASETÇİLER HAKKINDA NE DEDİ?

 

Halk TV'de yayınlanan İki Yorum proğramına katılarak rahmetli olan siyasetçilerden Turgut Özal, Bülent Ecevit, Necmettin Erbakan, Süleyman Demirel ve Alparslan Türkeş hakkında ''Yaşadığımız yıkımları bunlara borçluyuz. Bunlar bizim hayatımızı mahvetti'' diyen yazar Levent Gültekin, MHP'nin ve Ülkücü Hareket'in kurucusu Başbuğ Alparslan Türkeş'e yönelik, skandal ifadeler kullanarak, ''Türkeş milliyetçilik hastalığını, ırkçılık hastalığını bu ülkenin milyonlarca evladının zihnine bolca dökmüş, sırf o milliyetçilik biz bu ülkeyi herkesten daha fazla seviyoruz tuhaflığıyla milyonlarca gencin hayatını karartmıştır, şu anda biliyorum ki onlar da benim gibi büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor.'' dedi.

 

MHP'Lİ OLCAY KILAVUZ'DAN LEVENT GÜLTEKİN'E SERT TEPKİ

 

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, ''FETÖ artığı, açılım meraklısı, hainbaşı Apo'nun sevdalısı, satılmış bir zavallının, milliyetçiliği hastalık, Başbuğ'umuzu da bu hastalığı yayan biri olarak göstermesi ibretlik bir durumdur. Başbuğ'umuz Alparslan Türkeş, vatanımızın, devletimizin, milletimizin ve Türk dünyasının varlığına ömrünü adamış; milyonlarca Türk gencini vatan, millet, bayrak ve mukaddesat sevdasıyla yetiştirmiş, bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete ve yalancılığa karşı Türklük gurur ve şuuru, İslam ahlak ve faziletiyle donatmış büyük bir şahsiyettir.'' dedi.

 

DEVLETİ KURAN TÜRK MİLLİYETÇİLERİNE VE TÜRKLÜĞE SALDIRMAK ARSIZLIKTIR 

 

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, ''Türk gençliğini Türk Bayrağı olarak addeden Başbuğ'umuzu, gençliği zehirleyen biri olarak göstermek ahlaksızlıktır. Milletini sevmeyi ve yükseltmeyi hastalık olarak görmek, Türk milliyetçilerinin kurduğu bir devlette Türk milliyetçilerine kin gütmek, Türklüğe saldırmak için fırsat gözetmek arsızlıktır. Hazindir ki bu zavallı bunları asla idrak edemeyecektir.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Mersin Milletvekili, Olcay Kılavuz, Başbuğ Alpaslan Türkeş, hedef alan, yazara tepki, eski siyasetçileri, Türk Milliyetçiliği, Devleti kuran
Yorumlar
Haber Yazılımı