Haber Türk TV Ülkücülerden Özür Diledi
Haber Detayı
20 Ağustos 2020 - Perşembe 12:00 Bu haber 14095 kez okundu
 
Haber Türk TV Ülkücülerden Özür Diledi
Haber Türk TV spikeri Mehmet Akif Ersoy, Bozkurt işaretinin suç haberinde kullanılma yanlışlığından dolayı Ülkücülerden özür diledi.
ÜLKÜCÜ Haberi
Haber Türk TV Ülkücülerden Özür Diledi

Bozkurt işaretini Musa Orhan'a ait suç haberinde kullanan Haber Türk TV'ye tepki gösteren MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'ın açıklamasından sonra Ülkücülerden özür dileyen Haber Türk TV spikeri Mehmet Akif Ersoy, bahse konu olan fotoğrafın görüntülerden çıkarıldığını belirterek, Bozkurt işaretinin suç haberinde kullanılma yanlışlığından dolayı incinen herkesten özür dilediğini açıkladı.

 

MHP GENEL SEKRETERİ İSMET BÜYÜKATAMAN'IN ERSOY'A TEPKİSİ

 

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, ''Batman’ın Beşiri ilçesinde genç bir kadın, bir uzman çavuşun kendisine tecavüz ettiği iddiasıyla intihar ederek hayatına son vermiştir. Olayın savcılıkça tüm yönleriyle incelenip varsa suçlu ya da suçluların gereken cezayı alması en kalbi temennimizdir. HaberTürk TV, tecavüz zanlısı olan şahsın bozkurt işareti yaparken çekilmiş fotoğraflarını özellikle servis ederek iyi niyetli olmadığını bir kez daha göstermektedir. Türk Milliyetçiliğine mal olan işaretin, böyle bir haber içerisinde kullanılması kabul edilebilir değildir. Dönem dönem camiamıza karşı gizli niyetler barındıran yayınlara imza atan HaberTürk TV’yi kınıyor, tertemiz Türk Milliyetçiliğini topluma kötü gösterme maksadından vazgeçmesini kanal yönetimine tavsiye ediyoruz.'' demişti.

 

HATASINI KABUL EDEN HABER TÜRK TV SPİKERİ ERSOY'UN AÇIKLAMASI

 

Haber Türk TV spikeri Mehmet Akif Ersoy, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Hadise benim yayınımda gerçekleşti. Katilin, hırsızın, gaspçının, tecavüz zanlısının herhangi bir siyasi görüş üzerinden haberinin paylaşılması kabul edilemez. Öncelikle asla bir kasıt olmadığını belirtmek isterim. Bahse konu fotoğraf derhal görüntülerden çıkarılmıştır. Kaldı ki bozkurt işareti sadece ülkücülerin değil tüm Türk dünyasının sembolleşmiş değerlerindendir. Bu nedenle işaretin bir suç haberinde kullanılmasının yanlışlığını kabul ediyor, haklı olarak incinen herkese üzüntülerimi ifade ediyorum.'' dedi.

 

MUSA ORHAN HABERİNİN ASKER VE ÜLKÜCÜ KARŞITLIĞI ÜZERİNDEN PAYLAŞMAK AHLAKİ DEĞİL

 

Haber Türk TV spikeri Mehmet Akif Ersoy, ''Ayrıca Musa Orhan haberini, asker ve ülkücü karşıtlığı üzerinden paylaşmak da ahlaki değildir. Tecavüz suçu sağcı-solcu, Türk-Kürt, asker-sivil meselesi değil, insan olup olmama meselesidir! Böyle bakmayanların zihni kirli, ruhu problemli, duyarlıkları da sahtedir.'' dedi.

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Haber Türk TV spikeri, Mehmet Akif Ersoy, Ülkücülerden özür diledi, Ülkücü Camia, Türk Dünyası, Bozkurt işareti, suç haberi, Ülkücü Hareket, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı