MHP'li Taytak'tan Mahkeme Üyelerine Çok Sert Tepki
Haber Detayı
31 Mart 2021 - Çarşamba 19:49 Bu haber 4398 kez okundu
 
MHP'li Taytak'tan Mahkeme Üyelerine Çok Sert Tepki
MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’nın iddianamesini retdeden Anayasa Mahkemesi üyelerine çok konuşulacak eleştirilerde bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Taytak'tan Mahkeme Üyelerine Çok Sert Tepki

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nın HDP’nin kapatılması istemiyle Anayasa Mahkemesi’ne açtığı davanın iade edilmesine tepki gösteren MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, milli bir konuda bu kararı alan Anayasa Mahkemesi üyelerinin istifa etmeleri ya da cübbelerini bırakıp dağa çıkmaları tavsiyesinde bulundu.

 

YA İSTİFA EDİN YA DA CÜBBELERİ ÇIKARIP DAĞA ÇIKIN

 

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Anayasa Mahkemesi, hdp'nin kapatılması ile ilgili kimlik vb. sebeplerden oy birliği ile usül eksikliğine karar vermiştir. Böyle milli bir konuda bu kararı alan Anayasa Mahkemesi üyelerine tavsiyemiz, ya istifa etmeleri ya da cübbelerini bırakıp dağa çıkmalarıdır. hdp=pkk'dır.'' dedi.

 

 
 
 
 
Anayasa Mahkemesi, hdp'nin kapatılması ile ilgili kimlik vb. sebeplerden oy birliği ile usül eksikliğine karar vermiştir. Böyle milli bir konuda bu kararı alan Anayasa Mahkemesi üyelerine tavsiyemiz, ya istifa etmeleri ya da cübbelerini bırakıp dağa çıkmalarıdır. hdp=pkk'dır.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP MYK Üyesi, Afyonkarahisar Milletvekili, Mehmet Taytak, karar veren üyelere, çok konuşulacak tepki, cübbeleri bırakıp, dağa çıkın, sert tepki, alınan karar
Yorumlar
Haber Yazılımı