MHP'li Büyükataman'dan Davutoğlu'na Milliyetçilik Dersi
Haber Detayı
31 Mart 2021 - Çarşamba 21:52 Bu haber 5027 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman'dan Davutoğlu'na Milliyetçilik Dersi
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Milliyetçi olduğunu söyleyen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman'dan Davutoğlu'na Milliyetçilik Dersi

 Katıldığı TV programında “Türkiye Milliyetçisi” olduğunu söyleyen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’na tepki gösteren MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Başbakanlıktan alındığını yeni idrak etmeye başlayan Davutoğlu’nun izaha muhtaç ''Türkiye Milliyetçisi'' ifadesinin altında büyük Türk milletini ayrıştırma fikrinin yattığını söyledi. 

 

DAĞUTOĞLU BAŞBAKANLIKTAN ALINDIĞINI YENİ İDRAK ETMİŞ

 

“Geçmiş”in acı hatıraları nedeniyle yaşadığı psikolojik travmayı, “Gelecek” ismi verdirilen particiği ile atlatmaya çalışan Ahmet Davutoğlu; büyük Türk milletinin ayrışması ve aziz Türk devletinin temellerinin sarsılması için elinden geleni ardına koymamaktadır. Başbakanlıktan ve Ak Parti Genel Başkanlığından alındığını yıllar sonra idrak edebilen Davutoğlu, geçirdiği nevrozlar sebebi ile vatan, millet, devlet kavramlarının içini boşaltmaya, bu kutsallarımıza yeni yeni manalar yüklemeye kalkmaktadır.

 

DAVUTOĞLU'NUN MİLLİYETÇİLİĞİ İZAHA MUHTAÇTIR

 

Katıldığı TV programında “Türkiye Milliyetçisi” olduğunu söyleyen Davutoğlu’nun izaha muhtaç bu ifadesinin altında yatanın, büyük Türk milletini ayrıştırmak olduğu aklı başında herkesin malumudur. Türk Milliyetçiliğini olduğunun aksine insanların kökeni, yöresi, anasının dili ve mezhebi üzerinden ayrıştırıcı, kutuplaştırıcı göstermeye kalkan bu şahısın aziz Türk milleti ile gönül bağı kopalı uzunca zaman olmuştur.

 

DAVUTOĞLU'NUN BEYNİNE VE GÖNLÜNE OPERASYONLA DAHİ TÜRKLÜĞÜ SOKAMAZSINIZ

 

Türklük ne zamandan beri stratejik çöplüğün mimarı Davutoğlu’nun ana meselesi olmuştur, Davutoğlu ne zamandan beri Türklüğe sempati beslemektedir? Davutoğlu’nun beynine ve gönlüne Türklüğü bir operasyonla dahi sokma ihtimali yoktur.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyükataman, Milliyetçi olduğunu, söyleyen, Davutoğlu, Türkiye Milliyetçiliği, fikri altında yatan, gerçek fikri, ne zaman, Milliyetçi oldu
Yorumlar
Haber Yazılımı