MHP'li Sözlü Yeni Kurulan Partilerin Kuruluş Amacını Açıkladı
Haber Detayı
15 Mayıs 2020 - Cuma 01:41 Bu haber 9549 kez okundu
 
MHP'li Sözlü Yeni Kurulan Partilerin Kuruluş Amacını Açıkladı
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi'nin kuruluş amaçlarını deşifre etti.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Sözlü Yeni Kurulan Partilerin Kuruluş Amacını Açıkladı

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, yeni kurulan siyasi partilerin TBMM'de grup kurması tartışmalarını değerlendirdiği sosyal medya açıklamasında, Ahmet Davutoğlu'nun Gelecek Partisi ve Ali Babacan'ın DEVA Partisi'nin hangi amaçlarla kurulduğunun ortaya çıktığını söyledi.

 

CHP'DEN YENİ KURULAN SİYASİ PARTİLERİN TBMM'DE GRUP KURMASINA YARDIM AÇIKLAMASI

 

Yeniçağ Gazetesi Yazarı Orhan Uğuroğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ''Baskın erken seçimde İyi Parti'ye yaptığınız gibi Gelecek Partisi ve DEVA Partisi'ne de grup kurma desteği verir misiniz?" sorusuna verdiği cevabı köşe yazısına taşıyor. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, soruya verdiği cevapta, yeni kurulan iki siyasi partinin TBMM'de grup kurması için destek verebileceklerini söylüyor.

 

SÖZLÜ GELECEK PARTİSİ VE DEVA PARTİSİ'NİN KURULUŞ AMACINI DEŞİFRE ETTİ

 

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, CHP'nin yeni siyasi partilerin TBMM'de grup kurmasına yardımcı olacağı konusunu değerlendirdiği açıklamasında, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi'nin kuruluş amaçlarını deşifre ederek, ''Dün İP'e kiralık vekil verenler şimdi de yeni kurulan partilere kiralık vekil verme derdine düşmüş. Bu ifadeler bu partilerin hangi amaçla kurulduğununda örtülü itirafıdır. Cumhur İttifakı gitsin ki; CHP-HDP örtülü ittifakına yol açılsın! Proje sahipleri piyonları destekliyor.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Hüseyin Sözlü, Gelecek Partisi, DEVA partisi, Adanahaberleri, Siyaset
Yorumlar
Haber Yazılımı