MHP'li Sözlü: Yemi Kesilen At Hırsızlarına Dikkat Edin
Haber Detayı
21 Ekim 2020 - Çarşamba 11:02 Bu haber 5366 kez okundu
 
MHP'li Sözlü: Yemi Kesilen At Hırsızlarına Dikkat Edin
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, siyasi operasyonlar yapılırken At Hırsızlarına dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Sözlü: Yemi Kesilen At Hırsızlarına Dikkat Edin

Türkiye'nin siyasi dengesi yeniden dizayn edilirken siyasi operasyonlara dikkat çeken MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat'a cevap veren MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, yemi kesilen anketçilerin algı operasyonu yapmak için her yalanı söyleyebileceğini belirterek, At Hırsızlarına dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

 

MAK DANIŞMANLIK SAHİBİ MEHMET ALİ KULAT NE DEDİ?

 

Türkiye'nin siyasi dengesi yeniden dizayn edilirken siyasi operasyonlara dikkat çeken MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, sosyal medyadan yaptığı açıklamalarda, ''Yeni partilerle Türkiye Siyasi Dengesi yeniden dizayn edilirken; Mevcut partilerin dolayısıyla da ittifakların sayısal dengesini bozmaya yönelik Operasyonel çalışmalar hız kazanmış görünüyor. Siyaset mühendisleri mi? desem. Politika cambazları mı? Yok yok At Hırsızları. Operasyon; 3. İttifaka zemin hazırlama çalışmasının başlangıcıdır. Operasyon; birden fazla ayağı olan süreçtir. Operasyon; yeni doğum sancılarının habercisi gibi dursa da prumatire olabilir. Operasyon; başarılı olmazsa büyük bütçelerin berhava olması anlamına da gelebilir. Kendiniz iyi oynayamiyorsanız. Rakibinizin daha kötü olmasını sağlayıcı hamleler yapacaksınız! Operasyonun şifresi bu cümlede saklı. Alış serbest! Satış serbest! Daha ilginç olan; şike serbest. Ne zaman siyaset çoklu dizayn edilmeye çalışılsa. Sisin, dumanın ve bulutların ardından nur topu gibi bir 'Baskın Erken Seçim' gelir. Birilerinin tek endişesi. Dizayn da hedeflenen oldu mu? Şimdi tüm bu curcunanın ortasında Anayasa Mahkemesi şeyi açıklar mı?'' dedi.

 

HÜSEYİN SÖZLÜ'DEN MEHMET ALİ KULAT'A CEVAP: AT HIRSIZLARINA DİKKAT EDİN

 

MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat'ın paylaşımına sosyal medyadan cevap veren MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, AG Araştırma Şirketi Genel Müdürü Adil Gür'ün KKTC Cumhurbaşkanlığı seçimlerini manipüle etmesine de değinerek, ''Cumhurbaskanının danışmanıyım diye çok volta attı bu adam. Yemi kesilince Kıbrıs seçimlerinde iddia koyan Gür adam gibi her yalanı, her oranı söyler. Dikkat edin at hırsızlarına.'' dedi.

 

 

Resim

 

 

  
  

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Başdanışmanı, Hüseyin Sözlü, siyasi operasyonlar, At hırsızları, yemi kesilince, anket operasyonu, manipülasyon, MHP, Adana haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı