MHP'li Varlı: Ermenistan'a Karşı Cephede Savaşmaya Hazırım
Haber Detayı
21 Ekim 2020 - Çarşamba 12:22 Bu haber 3714 kez okundu
 
MHP'li Varlı: Ermenistan'a Karşı Cephede Savaşmaya Hazırım
MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Türk Askeri ile birlikte Ermenistan'a karşı savaşa katılmaya hazır olduğunu söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Varlı: Ermenistan'a Karşı Cephede Savaşmaya Hazırım

TBMM Genel Kurulu'nda MHP Grubu adına yaptığı konuşmada, KKTC Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve Azerbaycan ile Ermenistan arasında yaşanan çatışmalara değinen MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Azerbaycan Türklüğünün ve cephede savaşan Türk Askerinin yanında olduğunu belirterek, gerekiyorsa Türk Askeri ile birlikte Ermenistan'a karşı savaşa katılmaya hazır olduğunu söyledi.

 

KKTC CUMHURBAŞKANI SEÇİLEN ERSİN TATAR'I TEBRİK EDİYORUM  

 

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yapılan seçimlere değinen MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, ''Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde hafta sonu yapılan seçimlerde Kıbrıs Türklüğünün seçmiş olduğu Sayın Tatar'a başarılar diliyorum, Allah yardımcısı olsun. Kıbrıs Türk'tür, Türk kalacak diyoruz.'' dedi.

 

ERMENİSTAN'A KARŞI TÜRK ASKERİ İLE BİRLİKTE SAVAŞMAYA HAZIRIM

 

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Azerbaycan ile Ermenistan arasında yaşanan çatışmaları değerlendirdiği konuşmasında, ''Yaklaşık olarak bir aya yakın bir süredir Azerbaycan- Ermenistan arasında süren çatışmalarda şehit olan Azeri kardeşlerimize ve sivil Azeri kardeşlerimize buradan başsağlığı diliyorum. İnşallah, Ermenistan işgal ettiği topraklardan bir an önce çekilir, Azeri kardeşlerimiz de hak ettikleri toprakları yeniden kendi vatanlarına katarlar. Buradan, Azerbaycan Türklüğünün ve orada, cephede savaşan her askerimizin yanında olduğumuzu, gerekirse bizim de onlarla birlikte savaşa katılacağımızı beyan eder, saygılarımı sunarım.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana Milletvekili, Muharrem Varlı, Azerbaycan ile Ermenistan, savaşmaya hazırım, Karabağ cephesi, Türk Milleti, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı