MHP'li Kılavuz: TYP'liler Bizden Müjdeli Haber Bekliyor
Haber Detayı
21 Ekim 2020 - Çarşamba 09:17 Bu haber 2922 kez okundu
 
MHP'li Kılavuz: TYP'liler Bizden Müjdeli Haber Bekliyor
MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, TYP kapsamında geçici olarak çalışan Özel Güvenlik Görevlilerinin mağduriyetlerin giderilmesi gerektiğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Kılavuz: TYP'liler Bizden Müjdeli Haber Bekliyor

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı kurumlarda TYP kapsamında geçici olarak çalışan Özel Güvenlik Görevlilerinin, Sürekli İşçi Kadrolarına veya Sözleşmeli Personel Statüsüne geçirilmeleri için daha önce TBMM Başkanlığına kanun teklifi veren MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, konuyla ilgili TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, TYP kapsamında görev yapan güvenlik görevlilerinin yaşadığı mağduriyetlerin giderilmesi gerektiğini söyledi.

 

TYP'LİLERİN SORUNLARINI ÇÖZÜP MÜJDELİ HABERİ VERELİM  

 

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, ''Üç ay, yirmi dört ay" kuralına takılan sürekli değil, süreli çalışan, TYP kapsamında görev yapan güvenlik görevlilerimiz mağduriyet yaşamaktadır. Geçici iş pozisyonlarında çalışan bu emektar ve tecrübeli güvenlikçiler geçimlerini sağlama, ailelerinin nafakasını temin etme, temel ihtiyaçlarını karşılama noktasında sorunlar yaşamaktadır. Mağduriyetler, yasal zeminde acil çözüme kavuşturulması gereken önemli bir sorun olmaktadır. Bu kapsamda, güvenlik görevlilerimizin sürekli işçi statüsüne kavuşturulmaları beklenti hâline gelmiştir. TYP'liler bizden müjdeli bir haber beklemektedir. Sorunlarını çözüp, mağduriyetlerini giderelim.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Mersin Milletvekili, Olcay Kılavuz, TYPliler, Özel güvenlik, görevlileri, mağduriyetler giderilmeli, MHP, TBMM, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı