MHP'li Sözlü: Soylu'yu Desteklemeye Devam Edeceğiz
Haber Detayı
13 Nisan 2020 - Pazartesi 19:36 Bu haber 3666 kez okundu
 
MHP'li Sözlü: Soylu'yu Desteklemeye Devam Edeceğiz
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, hizmetler noktasında Bakan Soylu'yu desteklemeye devam edeceklerini söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Sözlü: Soylu'yu Desteklemeye Devam Edeceğiz

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifa etmesinden sonra ve istifasının kabul edilmemesiyle göreve devam edecek olmasından sonra sosyal medyadan yaptığı iki açıklamada, terörle mücadele konusunda başarılı hizmetleri olduğunu belirterek, hizmetler noktasında Bakan Soylu'yu desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

 

GÖREVDE KALMASI TERÖRLE MÜCADELEDEKİ KARARLILIĞIMIZIN DEVAMI İÇİN ÖNEMLİDİR

 

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Bakan Soylu'nun istifa ettiğinde yaptığı açıklamada, ''Coronavirüs, deprem, sel  gibi felaketlerde gösterdiği varlık takdire şayan olmakla birlikte halâ Turkiye'nin en büyük  ve de en önemli meselesi olan Terörle Mücadeledeki kararlılığımızın devamı için Süleyman Soylu görevine devam etmelidir.'' dedi.

 

HİZMETLER NOKTASINDA BAKAN SOYLU'NUN DESTEKÇİSİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Bakan Soylu'nun istifasının kabul edilmemesinden sonra yaptığı açıklamada, ''Özellikle terörle mücadele noktasında devletimiz adına çok önemli hizmetlerde bulunan Süleyman Soylu'nun göreve devam edecek olması çok değerli bir gelişme. Ülkemize yaptığı, yapacağı hizmetler noktasında daima destekçisi olmaya devam edeceğiz.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Sözlü:, Soylu'yu, Desteklemeye, Devam, Edeceğiz,
Yorumlar
Haber Yazılımı