MHP'li Ağca: İtler Havladı Diye Kurtlar Mücadeleden Vazgeçmez
Haber Detayı
13 Nisan 2020 - Pazartesi 14:08 Bu haber 7217 kez okundu
 
MHP'li Ağca: İtler Havladı Diye Kurtlar Mücadeleden Vazgeçmez
MHP İmamoğlu İlçe Başkanı Savaş Ağca, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifa süreciyle ilgili açıklamada bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Ağca: İtler Havladı Diye Kurtlar Mücadeleden Vazgeçmez

MHP İmamoğlu İlçe Başkanı Savaş Ağca, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun görevinden istifa etmesi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın istifayı kabul etmemesiyle ilgili yaptığı açıklamada, itlerin havlamasıyla Kurtların mücadeleden vazgeçmemesi gerektiğini ve beka mücadelesi veren herkesi desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

 

CUMHURBAŞKANIMIZA VE GÖREVE DEVAM EDEN BAKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ

 

MHP İmamoğlu İlçe Başkanı Savaş Ağca, ''İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun, sokağa çıkma yasağıyla ilgili gelişmelerden sonra istifa etmesini üzüntüyle karşıladık. Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan'ın istifayı kabul etmeyeceği yönünde bir beklentimiz vardı. Nihayetinde istifa kabul edilmemiş ve İçişleri Bakanımız görevine kaldığı yerden devam edecektir. İstifayı kabul etmediği için Sayın Cumhurbaşkanımıza ve göreve tekrar döndüğü için Sayın Bakanımıza teşekkür ederiz.'' dedi.

 

İTLER HAVLADI DİYE KURTLAR MÜCADELESİNDEN VAZGEÇMEZ

 

MHP İmamoğlu İlçe Başkanı Savaş Ağca, ''Türk Milletinin mücadelesi, sadece tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüs salgınıyla sınırlı değildir. Bizim asıl mücadelemiz, PKK/YPG/PYD/DHKP-C ve FETÖ terör örgütleriyledir. Bu mücadeleyi, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile birlikte kesin bir kararlılıkla götürdük. Sayın Bakanımızın bu günlere gelmemizde ki yeri yadsınamayacak derecede önemlidir. Dolayısıyla kendini bilmez bir avuç topluluğun eleştirisinin ardından yapılan istifa kararını desteklemedik. Bilinmelidir ki itler havladı diye Kurtlar mücadelesinden vazgeçmez. Bu bağlamda, Bakan Soylu'nun görevine devam ederek, her türlü virüsle mücadeleye devam edecek olmasından dolayı, memnun olduğumuzu ve kendisini desteklemeye devam edeceğimizi beyan ediyoruz.'' dedi.

 

BEKA MÜCADELESİ VEREN HERKESİ DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ

 

MHP İmamoğlu İlçe Başkanı Savaş Ağca, Türk Milletinin coronavirüse karşı beka mücadelesi verdiğini belirterek, ''Tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüs salgınına karşı, bitmek tükenmek bilmeyen bir azimle çalışan Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'nın başarılı çalışmalarını takip ediyoruz. Ne yazıkki, teröre karşı başarılı bir mücadele sürdüren Bakan Soylu'ya karşı yapılan karalama kampanyalarının benzerini, Bakan Koca'ya da yapıldığına şahit oluyoruz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde en başarılı iki Bakanımıza karşı yapılan karalama kampanyasını kınıyor ve iki Bakanımızın başarılı çalışmalarını destekliyoruz. Dünyayı etkisi altına alan coronavirüs salgını, elbette bir gün bitecektir. Ancak Türk Milletimizin ve Devletimizin bekasına karşı yapılan saldırılar devam edecektir. Bu saldırılara karşı, Türk Milliyetçilerinin beka mücadelesi devam ederken, beka mücadelesi veren herkesi desteklemeye devam edeceğiz.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Ağca:, İtler, Havladı, Diye, Kurtlar, Mücadeleden, Vazgeçmez,
Yorumlar
Haber Yazılımı