Bahçeli'den Türk Milletine Birlikte Yürüyüş Yapma Çağrısı
Haber Detayı
21 Haziran 2022 - Salı 14:21 Bu haber 3103 kez okundu
 
Bahçeli'den Türk Milletine Birlikte Yürüyüş Yapma Çağrısı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk Milletine omuz omuza, tek nefes halinde yürüyüş yapma çağrısı yaptı.
MHP Haberi
Bahçeli'den Türk Milletine Birlikte Yürüyüş Yapma Çağrısı

Türk siyasetinin çözüm bekleyen en öncelikli sorunlarından birisinin; her rüzgara yelken açan, her telkine kapı aralayan, her tertibe çanak tutan siyaset anlayışının ve omurgasız siyasetçilerin varlığı olduğuna dikkat çeken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, siyasetlerini yalan ve riyayla mayalandıran muhaliflere Türk Milletinin kanmayacağını, 53 yıllık şerefli mazisiyle muteber bir siyaset seviyesine ulaşan MHP'nin 2023’de doğacak zafer şafağının istikametinde yürüdüğünü ve sandıktan başarıyla çıkacağını belirterek, Türkiye'den intikam almak için zillet ittifakının arkasında sıraya girenlere karşı Türk Milletine, al bayrak altında toplanıp omuz omuza, tek nefes halinde yürüyüş yapma çağrısı yaptı.

 

TÜRK SİYASETİNİN ÖNCELİKLİ SORUNLARINDAN BİRİSİ

 

İnsanın olgunluğu gibi siyasetin de olgunluğundan bahsetmek mümkündür, kaldı ki doğal ve doğru olanı budur. Olgunlaşmak demek alınan kararların, taşınan kalplerin hassasiyet düzeyindeki tırmanışı demektir. Olgunlaşmak demek kanın daha sıcak akması, zekanın daha canlı olması, ruhun daha huzurlu olması manasıyla eşanlamlıdır. Her rüzgara yelken açan, her telkine kapı aralayan, her tertibe çanak tutan bir siyaset anlayışının ne olgunluğundan ne de omurgalı duruşundan söz edilebilir. Olgunlaşmamış siyaset köksüzlüğün esiri, fazilet ve fikir yetersizliğinin eseridir. Leyleğin ömrü nasıl lak lakla geçiyorsa, basit ve bayağı siyasetin ömrü de polemikle, pişkinlikle ve peşin hükümlerle gelip geçecektir. Türk siyasetinin çözüm bekleyen belki de en öncelikli sorunlarından birisi bu tip siyaset ve siyasetçi akımının müessif varlığıdır.

 

MHP 53 YILLIK ŞANLI VE ŞEREFLİ MAZİSİYLE MUTEBER BİR SİYASET SEVİYESİNE ULAŞTI

 

MHP 53 yıllık şanlı ve şerefli mazisiyle, feleğin çemberini defalarca kırıp geçmesiyle mütekâmil ve muteber bir siyaset seviyesine hamd olsun erişmeyi başarmıştır. Elbette bugün ne yaşıyorsak izleri dündedir. Bugün ne ile karşılaşıyorsak hedefleri yarındadır. Milli tarihimizle birlikte, beşeriyetin tecrübe ettiği hayat gerçeğine baktığımızda, küçük heveslerden büyük hedeflerin çıkmayacağı berrak şekilde görülebilecektir. Hedefi büyük olanın inancı da, iradesi de büyüktür. Çünkü inanmak kutlu hedeflere vasıl olmanın, ufuk ötesini kavramanın, kendini aşma basiret ve becerisi gösterebilmenin yegane çaresidir. Bu çarenin anahtarı temiz bir vicdan kapasitesi, selis ve seviyeli bir anlatım kabiliyeti, ihlas ve imanla yoğrulmuş bir karakter marifetidir. Maksat, milletimizi güzelliklerin en güzeliyle buluşturmaktır. Maksat, Türkiye’mizi görkemli, göz alıcı ve göğüs kabartan muhteşem bir gelecek aydınlığıyla kavuşturmaktır. 

 

2023'TE DOĞACAK ZAFER ŞAFAĞI İSTİKAMETİNDE YÜRÜYORUZ

 

Biz insanüstü bir gayretle çalışıyoruz, geceyi gündüze katıyoruz, enerjimizi emeğimizle karıştırıyoruz, azımızı çok yapmak için sürekli çabalıyoruz. Cumhuriyet’in 100’üncü yıl dönümüne adım adım hazırlanıyoruz. İlçe ilçe gezip vatandaşlarımıza hem düşüncelerimizi anlatıyor, hem de aydınlatma görevimizi yapıyoruz. İnsanımızın yüreğine yağmur gibi yağıyor, umutlarını yeşertiyoruz. Diyor ya merhum Cemil Meriç, “güneş ülkeleri aydınlatır, sözler de milleti.” Sözümüzle, sevdamızla, samimiyetimizle, sadeliğimizle, sabrımızla, sadakatimizle, sağduyumuzla ülkemin her yerine mücadelemizi yaygınlaştırarak 2023’de doğacak zafer şafağı istikametinde yürüyoruz. Hz.Mevlana’nın dediği gibi; Günahlara kefarettir gönüldeki keder, Niyetler halis olunca ameller olmaz heder, Biraz sabreyle bak, neler göreceksin neler, Mevlam ihmal değil imtihan eder.

 

DÖNEN DÖNSÜN, BİZ DÖNMEYİZ YOLUMUZDAN

 

Hep söyledik, gene söylüyoruz, bizim niyetimiz halis, nişanemiz halka ve Hakk’a hizmettir. Dönen dönsün, biz dönmeyiz yolumuzdan, duran dursun, biz durmayız engellerden, yılan yılsın biz yılmayız badirelerden. Bıkmadan, usanmadan, gevşemeden ülkülerimizi anlatacağız. Cumhur İttifakı’nın gelecekteki Türkiye tasavvurunu paylaşacağız. Oynanan oyunların iç yüzünü, yazılan kabussenaryolarının içeriğini ve yönünü milletimizin her güzel insanına tek tek, öz ve özet halinde aktarıp aydınlatma görevimizi yerine getireceğiz. Aydınlanma, gerçekte olduğumuz şeye uyanmak ve sonra öyle olmak demektir. Aydınlanma, aklımızı kullanmaya cesaret edebilmektir. Aydınlanma, gerçekleri maskelemeye çalışarak zillete düşenlerin kararmış yüzlerine hakikatin ışığını tutabilmektir. Danışarak dağları aşacağız, danışmadığından düz yolda şaşıranları kendi acıklı hallerine terk edip bırakacağız. Her yerde okkanın dört yüz dirhem olduğunu eninde sonunda göstereceğiz.

 

TÜRK MİLLETİ SİYASİ SAHTEKARLARA ŞANS TANIMAYACAKTIR

 

Şunu bir defa açıkça ifade etmek durumundayım ki, ülkemizin hiçbir yerinde zillet ittifakının iddia ettiği gibi bir Türkiye tablosu yoktur. Siyasetlerini yalan ve riyayla mayalandıran, tezvirat ve tefrikayla maskaralaştıran çürük çarık zihniyetlerin hiçbir sözü söz değildir, hiçbir açıklaması doğru değildir. Yalandan vergi alınmış olsaydı, yalancı siyasetçilerin hepsi iflas bayrağını çekmekten inanıyorum ki kurtulamazlardı. Yalnızca göz boyamak ve çalışıyor imajı uyandırmak amacıyla üç beş esnaf gezip fitne fücur teşrifatçılığı yapanların ipliği artık pazardadır, ikinci ele düşmüştür. Kameralara yansıtılan sipariş görüntüler, sahnelenen sahte mağdur tiyatroları, duyguları istismar eden taktik beyanatlar, kurmaca ve kumanda edilen karşılıklı diyaloglar hiç kimseyi inandıramaz. Aziz milletimiz siyasi sahtekarlara, siyaset kalpazanlarına dün olduğu gibi bugün de, yarın da prim vermeyecek, şans tanımayacaktır.

 

MHP VE CUMHUR İTTİFAKI 2023 SEÇİMİNDEN BAŞARIYLA ÇIKACAKTIR

 

Sahte bir gülümseme iliştirip yüzlerine kalabalıkların içine giren samimiyetsiz ve kifayetsiz siyasetçilerin, herkesi kendileri gibi ahmak ve gafil zannetmeleri tam bir çarpıklıktır. Onlar boş boş dolaşadursun, MHP 18 Şubat 2022 tarihinden bugüne kadar 493 ilçemizi heyetler halinde ziyaret etmiştir. Çok şükür milletimizin tamamıyla kucaklaşmanın esenliğini ve gönül huzurunu yaşıyoruz. “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” temalı siyasi çalışma programımızla gönüllere misafir oluyoruz, gönüller kazanıyoruz. Cumhur İttifakı Türkiye’nin her noktasında milletiyle oturup kalkıyor. MHP vatanımızın her köşesinde insanımıza muhabbetle dokunuyor, huzurlu ve mutlu bir Türkiye’ye erişme azmini ilmek ilmek dokuyor. Gittiğimiz her yerde gördüğümüz açık gerçek şudur: 2023 yılında Cumhur İttifakı açık ara farkla sandıktan başarıyla çıkacaktır.

 

6+1 FORMATLI MASADA DERİN ÇATLAK MI VAR?

 

Zillet ittifakının şapkadan çıkaracağı aday kim olursa olsun Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan muazzam bir irade gücüyle, yüzde 50’yi fersah fersah aşan bir oy çokluğuyla yeniden Cumhurbaşkanı seçilecektir. Zillet ittifakının nasıl bir adayı vardır ki, yıpranmasın diye açıklamaktan imtina ediliyor. Son düzlüğe girilirken, bu korkakça yaklaşımın ardında; acaba bilinçli ve taktik bir geciktirme mi söz konusudur, yoksa 6+1 formatlı masaya hakim olduğu anlaşılan derin bir çatlak mı etkilidir? Çıkarsınlar adaylarını, görsünler hanyayıKonya’yı. Demokrasi er meydanıdır, bu meydana çıkmaya yüzleri olmayanların konuşmaya hakları bile yoktur. Kolayca yıpranacak, an itibariyle meçhul ve müphem olan bir adayı çok arayıp aramadıkları, böylesi bir akıl tutulmasına nasıl düşüp kör çıkmazlara yuvarlandıkları da bir diğer muamma olarak karşımızdadır.

 

TÜRKİYE ÜZERİNDE HESABI OLANLAR ONLARIN ARKASINDA SIRAYA GİRDİ

 

“Demir gibi sinirim var. Kasım’da seçim olabilir.” diyen Kılıçdaroğlu, ya kendi kendini kandırıyor, ya da hayal aleminde paraşütsüz uçuş dersleri alıyor. Cumhurbaşkanı adaylığına çok istekli olan Kılıçdaroğlu’na partisinden ve ittifak ortaklarından yükselen itirazlar esasen sinir sistemini laçkalaştırmakla kalmamış, histeri nöbetleri yaşamasına da yol açmıştır. Bizim tavsiyemiz, en yakın kliniğe müracaat etmesi ve çok fazla gecikmeye mahal vermeden tedavi altına alınmasıdır. Yüksek beklentilerin gerçekleşmemesi durumunda yaşanacak ileri düzeyli hayal kırıklıkları Kılıçdaroğlu'nu elinden oyuncağı alınmış çocuğa dönüştürecek, mızmızlanması da hiçbir işe yaramayacaktır. Türkiye’miz üzerinde hesabı olanlardan kim varsa, Rum’u, Ermeni’si, eşkıyası, teröristi, haçlısı, Müslüman katili, Türk düşmanı, insanlık kasabının hepsi zillet ittifakının arkasında sıraya girmiştir. Milletimizden ve coğrafyamızdan intikam almak isteyenlerin tamamı Kılıçdaroğlu’nun arkasında kuyruğa dizilmiştir.​

 

MUHALİFLER BİRBİRİNE ÇALIM ATMAK İÇİN YARIŞIYOR

 

Henüz ortak bir aday üzerinde anlaşamayan, birbirine çalım atmaktan özel bir haz alan, birbirlerinin aleyhine kulisleri kaynatan, lobilerin eline geçen, ortak gayeleri dış güçlerin emellerine hizmet olan siyasi partilere Türkiye’mizin emanet edilmesi istikbalimizin hiçe sayılmasıdır. Böylesi bir zillete ne Allah razı gelecek, ne de milletimiz rıza gösterecektir. Cumhur İttifakı belirsizliği aşacak, belaları söküp atacak, iç barış ortamını, ekonomik güvenliği ve toplumsal huzuru sağlam esaslara bağlayacak iradedir. Cumhur İttifakı Türkiye’nin gücüne güç katacak ümit haznedarıdır. Önündeki her taşa takılan, geleceğe teleskobun yanlış ucundan bakan, ortak anlam ve amaçtan tamamıyla uzaklaşmış zillet ittifakı akıntıda sürüklenen bir saldır, devlet ve millet düşmanlarıyla sembiyotik ilişki kurmuş, yani bağımlılık halinde yaşayan, kirli bir kumpanyadır. Şunu unutmayalım ki, eski tarz siyasetle, eski tezgahlarda üretilen mallarla, yeniye direnen eski kafayla, eskide kalmış yönetim sistemleriyle yeni dünyada varlık hükmümüzün ibrası çok zor, hatta imkansızdır. 

 

ANLATMA VE AYDINLATMA TOPLANTILARINA EMEĞİ GEÇEN ARKADAŞLARIMIZI KUTLUYORUM

 

Türkiye, dünyanın tüm projektörlerinin çevrili olduğu bir coğrafyanın ağırlık merkezidir. Akıl ve iradeleri ambargo altında olanlar bu gerçeği algılayamaz. Elinde sadece bir çekiç olanların karşılaştığı bütün engelleri çivi olarak görmesi dar görüşlülüğün, mantık süzgecindeki tıkanıklığın sonucudur. Eğer bizim elimizde bir çekiç olursa, ille de bir çivi çakmamız icap edecekse, bu çiviyi tahtaya değil, zalimlerin, hainlerin, teröristlerin kafalarının tam orta yerine çakacağımızı da herkesin bilmesinde yarar olacaktır. Biz yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz. MHP'yi ve Cumhur İttifakı’nı iftiharla anlatıp milletimizin dua ve desteğine layık olmanın arzu ve heyecanıyla dolup taşacağız. Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımızın koordinasyon ve gözetiminde yürütülen “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” temalı çalışmalarımızda emeği geçen siz değerli milletvekili arkadaşlarım başta olmak üzere, teşkilatımızın her kademesinde görev yapan fedakar dava arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepinizi kutluyorum.

 

AL BAYRAK ALTINDA TOPLANIP, OMUZ OMUZA TEK NEFES HALİNDE YÜRÜYÜŞ ÇAĞRISI

 

Çağrımız birliğe, dirliğe, kardeşliğe ve huzuradır. Çağrımız dik baş, tok karın, mutlu yarınadır. Çağrımız yükselen ve süper güç mertebesine çıkacak Türkiye’yedir. “Komşusu açken tok yatmayacak” yüksek vicdanların, “Fırat kenarında otlayan kuzunun” vebalini duyacak tertemiz gönüllerin, “Aç iken doyurdum, çıplak iken giydirdim, az milleti çok kıldım” diyenlerin bulunacağı ve buluşacağı ahlaklı, adaletli, inançlı, erdemli, hakça paylaşımı esas alan bir topluma çağrıdır bizim çağrımız. Çağrımız Türk tarihinin çağrısıdır. Çağrımız kutlu ceddimizin çağrısıdır. Çağrımız cumhurun çağrısıdır. Çağrımız çiftçimizin, emeklimizin, esnafımızın, memurumuzun, işçimizin, yetimlerimizin, şehit analarımızın, şehit yavrularımızın, tüm mazlumların çağrısıdır. Çağrımız al bayrak altında toplanıp istikbale el ele, omuz omuza, tek nefes halinde yürüyüş çağrısıdır. “Ne Mutlu Türküm Diyene” haykırışı etrafında kenetlenme çağrısıdır bizim çağrımız. Ve bizim çağrımız çağın akışını değiştirmeye sonuna kadar taliptir.

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, Türk Milletine, omuz omuza, tek nefes, halinde, yürüyüş yapma, çağrısı, 2023 seçimleri, zafer ışığı, MHP, Cumhur İttifakı
Yorumlar
Haber Yazılımı