MHP'li Sözlü: Mantığımı Zorlayarak Anlamaya Çalışıyorum
Haber Detayı
17 Nisan 2020 - Cuma 10:52 Bu haber 2830 kez okundu
 
MHP'li Sözlü: Mantığımı Zorlayarak Anlamaya Çalışıyorum
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, coronavirüs salgınına karşı Osmaniye'de sokağa çıkma yasağının olmamasını eleştirdi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Sözlü: Mantığımı Zorlayarak Anlamaya Çalışıyorum

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, coronavirüs salgınının yayılmasını azaltmak amacıyla alınan hafta sonu sokağa çıkma yasağının tüm illerde uygulanması gerektiğini belirterek, çevresindeki tüm illerde sokağa çıkma yasağı ilan edilen Osmaniye'de sokağa çıkmanın serbest olmasının mantığını sorguladı.

 

OSMANİYE YİNE GÜNDEMDE

 

İçişleri Bakanlığı tarafından 31 İlimize giriş çıkışların yasaklandığında dört Büyükşehir arasında kalan Osmaniye, yasak kapsamında olmamasına rağmen zorunlu olarak yasak kapsamına girmişti. Geçen hafta uygulanan ve bu hafta sonu da uygulanacak olan sokağa çıkma yasağında Osmaniye yine gündeme geldi. 

 

Hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma yasağının tüm illerde uygulanması konusunda, daha önce öneride bulunan MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, önerisini destekleyici bir mantık yürüterek, coronavirüs salgınını önlemek amacıyla sokağa çıkma yasağı ilan edilirken, çevresindeki tüm illerde yasak olan Osmaniye'nin, yasak kapsamında olmamasını anlamakta güçlük çektiğini söyledi.

 

MANTIĞIMI ZORLAYARAK ANLAMAYA ÇALIŞIYORUM

 

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Osmaniye'de sokağa çıkma yasağının olmamasıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Adana, Hatay ve Kahramanmaraş; bu üç vilayetimiz büyükşehir statüsünde olduğu için Kovid-19 tedbirlerinden dolayı haftasonu sokağa çıkmayacak. Bu üç şehrimize komşu Osmaniye'de ise herşey serbest olacak. Mantığımı zorlayarak anlamaya çalışıyorum.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Sözlü:, Mantığımı, Zorlayarak, Anlamaya, Çalışıyorum,
Yorumlar
Haber Yazılımı