MHP'li Başkan Gökçe Ücretsiz Maske Dağıttı
Haber Detayı
16 Nisan 2020 - Perşembe 19:18 Bu haber 2990 kez okundu
 
MHP'li Başkan Gökçe Ücretsiz Maske Dağıttı
Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, coronavirüs salgınına karşı halkın korunması için ücretsiz maske dağıttı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Gökçe Ücretsiz Maske Dağıttı

Saimbeyli Belediye Başkanlığı ekipleri, coronavirüs salgınına karşı mücadele kapsamında, pazara gelen vatandaşlara ateş ölçümü yaparak kontrollü girişi sağladıktan sonra esnaflara ve vatandaşlara ücretsiz maske dağıttı.

 

SAİMBEYLİ BELEDİYESİ CORONAVİRÜSE KARŞI ALINAN TÜM TEDBİRLERİ UYGULUYOR

 

Coronavirüs salgını başladığından bu yana dezenfektan çalışmalarını sürdürerek temizliğe önem veren Başkan Gökçe, Alparslan Türkeş Kapalı Semt Pazarı giriş çıkışında kontrollü geçişleri sağlayarak vatandaşların ateşini ölçtürdü. Pazara gelen vatandaşlara dezenfektan uygulaması yapılırken ücretsiz maske veriliyor. 65 yaşın üzerindeki vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya devam eden Başkan Gökçe, insanların eve kapanmasıyla aç kalan sokak hayvanlarına yiyecek bırakmaya devam ediyor. Geçen hafta uygulanan sokağa çıkma yasağı günlerinde vatandaşı ekmeksiz bırakmayan Başkan Gökçe, bu hafta sonu da aynı hizmeti vermek için hazırlık yapıyor.

 

GÜCÜMÜZ ÖLÇÜSÜNDE VATANDAŞLARIMIZA HİZMET EDİYORUZ

 

 Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Saimbeyli Belediye Başkanlığı olarak koronavirüse karşı Devletimizin ve Valiliğimizin genelgeleri doğrultusunda halkımıza maske dağıtımı ve ateş ölçümleri ile her türlü desteği veriyoruz. Bu doğrultuda gücümüz ölçüsünde hep yanınızdayız.'' dedi. 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Başkan, Gökçe, Ücretsiz, Maske, Dağıttı,
Yorumlar
Haber Yazılımı