MHP'li Başkan Çay Pozantı'ya Dezenfektan Tüneli Oluşturdu
Haber Detayı
16 Nisan 2020 - Perşembe 22:22 Bu haber 4674 kez okundu
 
MHP'li Başkan Çay Pozantı'ya Dezenfektan Tüneli Oluşturdu
Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, coronavirüse karşı mücadelede bir yeniliğe daha imza attı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Çay Pozantı'ya Dezenfektan Tüneli Oluşturdu

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, coronavirüs salgını başladığından bu yana uyguladığı etkin mücadele yöntemlerine bir yenisini daha ekleyerek, ilçede dezenfektan tüneli oluşturdu.

 

SOKAĞA ÇIKMAK ZORUNDA KALAN VATANDAŞ DEZENFEKTAN TÜNELİNDEN GEÇİYOR

 

Coronavirüs salgınına karşı Büyükşehirlerde kullanılmaya başlanılan dezenfektan tüneli, yenilikleri ilk önce ilçesine getiren Belediye Başkanı olarak bilinen Mustafa Çay tarafından Pozantı'ya da kuruldu. İhtiyaçları için evinden çıkmak zorunda kalan vatandaşlar, tünele girerek özel karışımlı 360 derecelik solüsyon buharı dezenfekte ediliyor. Pazara gitmek isteyen vatandaşlar Belediye binasının önündeki dezenfektan tünelinden geçtikten sonra alışverişini yapmaya gidebiliyor.

 

DEZENFEKTAN TÜNELİ OLUŞTURARAK CORONAVİRÜSLE MÜCADELEDE YENİ BİR ADIM ATTIK

 

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, dezenfektan tüneli oluşturulmasıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Pozantı Belediyesi önünde bulunan kaldırıma dezenfekte tüneli koyarak, Covid-19 ile mücadelemizde yeni bir adım daha atmış olduk. Bundan sonra Semt Pazarına giden vatandaş ve esnaf, dezenfektan tünelinden geçiş yaptıktan sonra tek noktadan maskeli olarak pazar alanına giriş yapacak. Tedbiri bizden, Takdiri Allah'tan, gayreti halktan. Hayırlı Olsun Pozantı.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Başkan, Çay, Pozantı'ya, Dezenfektan, Tüneli, Oluşturdu,
Yorumlar
Haber Yazılımı