MHP'li Sözlü'den Akşener Hakkında Olay Sözler
Haber Detayı
30 Ekim 2021 - Cumartesi 11:02 Bu haber 3642 kez okundu
 
MHP'li Sözlü'den Akşener Hakkında Olay Sözler
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, dik duruş sergileyemeyen Meral Akşener hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Sözlü'den Akşener Hakkında Olay Sözler

Siirt ziyaretinde bulunduğu bölgeyi Kürdistan olarak tanımlayan Cemil Taşkesen isimli esnaf görünümlü provokatöre gereken cevabı veremeyen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösteren MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Türkiye'nin parçalanmasını isteyen bölücülerin siyasi duruş olarak Meral Akşener'i kendilerine yakın bulduğuna dikkat çekerek, Meral Akşener'in HDP'den vazgeçemeyeceğini ve Demirtaş'ı incitemeyeceğini söyledi.

 

KÜRDİSTAN'DAN BAHSEDEN PROVOKATÖRE MERAL AKŞENER SES ÇIKARAMADI

 

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Siirt'te esnaf ziyareti sırasında, Cemil Taşkesen isimli esnaf görünümlü provokatör, Meral Akşener'in yüzüne ''Kimliğimiz inkâr ediliyor, Kürdistan inkâr ediliyor, biz buna karşıyız. Senin bulunduğun yer Kürdistan. Biz varız, senin bulunduğun yer de Kürdistan. Ama ne yazık ki bu Meclis'te inkâr ediliyor'' sözlerini sarfetti. 

 

ÜLKÜCÜLER, OLAYA SESSİZ KALAN AKŞENER'E BAŞBUĞ TÜRKEŞ'İN SÖZLERİNİ HATIRLATTI

 

Her fırsatta Milliyetçi oyları partisine devşirme gayreti gösteren ve Başbuğ Alparslan Türkeş'in resimleri altında poz verip konuşan Meral Akşener'in, Kürdistan'dan bahseden provokatöre bir Türk Milliyetçisi gibi cevap verememesi üzerine sosyal medyadan binlerce tepki yağdı. Tepki gösteren binlerce Ülkücü, Kürdistan söylemine sessiz kalan Meral Akşener'e; bir TV proğramında yapılan açık oturumda farklı kimliklerin tanınmasından ve Kürdistan'dan bahseden DEP Milletvekili Orhan Doğan'a, ''Ne Kürdistan'ı ulan? Kendinizi düzeltin. Türkiye'nin parçalanmaması için gerekirse kan dökeriz.'' diye sert cevap veren Başbuğ Alparslan Türkeş'in sözlerini hatırlattı. 

 

HÜSEYİN SÖZLÜ: AKŞENER HDP'DEN VAZGEÇEMEZ, DEMİRTAŞ'I İNCİTEMEZ

 

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in HDP ile olan yakınlığıyla ilgili daha önceki paylaşımlarında, ''Akşener içindeki nefret duygusu ile her şeyini feda eder HDP'den vazgeçemez. Çünkü görevi var.'' değerlendirmelerinde bulunan MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, bulunduğu bölgeyi Kürdistan olarak tanımlayan Cemil Taşkesen isimli esnaf görünümlü provokatöre gereken cevabı veremeyen Meral Akşener'in siyasi duruşuyla ilgili sosyal medya hesabından yeni yaptığı açıklamada, ''Şu an sizin bulunduğunuz yer Kürdistan'dır ama ne yazık ki Kürdistan inkâr ediliyor diyen şahsa; İP Müdiresi, 'Ne Kürdistan'ı, burası Türkiye' diyemedi! Diyemez; çünkü Demirtaş'ı incitemez.'' dedi.

 

AKŞENER'İ KENDİLERİNE YAKIN BULAN BÖLÜCÜLER, MHP'Lİ BİRİSİYLE BÖYLE KONUŞAMAZ

 

Siirt ziyaretinde, bulunduğu bölgeyi Kürdistan olarak tanımlayan Cemil Taşkesen isimli esnaf görünümlü provokatöre gereken cevabı veremeyen Meral Akşener'in Milliyetçiliği hakkında, ''İP'e oy veren milliyetçiler size soruyorum, bir bölücüye bu cevabı veren biri milliyetçi midir sizce?'' sorusuna verdiği bir cevapta, Türkiye'nin parçalanmasını isteyen bölücülerin siyasi duruş olarak Meral Akşener'i kendilerine yakın bulduğuna dikkat çekerek, ''Adam Türkiye'nin Siyasi atmosferini takip ederken ablasının siyasi duruşunu görüp kendisine yakın bulmuş ve konuşmuş. Niçin bir MHP'li ile böyle konuşabilen birine rastlanmaz. Tabi ki alacağı cevabı bilir.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Başdanışmanı, Hüseyin Sözlü, dik duruş, sergileyemeyen, siyasetçi, sert tepki, Türkiye, bölücüler, vazgeçemez, incitemez, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı