MHP'li Avcı: İhanetin Karşısında Kale Gibi Duracağız
Haber Detayı
29 Ekim 2021 - Cuma 11:16 Bu haber 3183 kez okundu
 
MHP'li Avcı: İhanetin Karşısında Kale Gibi Duracağız
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, her türlü ihanetin ve husumetin karşısında kale gibi durmaya devam edeceklerini söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı: İhanetin Karşısında Kale Gibi Duracağız

Cumhuriyet'in kuruluşunun 98. yıl dönümünde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, emperyalistlerin acımasız saldırılarıyla yok edilmek istenen Türk Milleti’nin ortak eseri olan Cumhuriyet'in, 300 milyon Türk’ün yüzünü Türkiye’ye dönmüş tüm mazlum halkların ortak gururu ve ortak güvenci olduğunu söyledi.

 

ORTAK GURURUMUZ, ORTAK GÜVENCİMİZ

 

98 yıl önce Cumhuriyet'in ilanıyla devlet yönetiminde yeni bir sistemi benimseyen Türk Milleti’nin, çığır açan tarihi hamlesiyle imparatorluk bakiyesinden milli bir devleti vücuda getirdiğini belirten MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Bugün üzerinde yaşadığımız vatan toprağı üzerinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti Devleti; sömürgeci, barbar ve istilacı zihniyetin acımasız saldırılarıyla yok edilmek istenen mazlum ve mağdur aziz Türk Milleti’nin ortak eseridir. İmkânsızlıklar içinde ve şehitlerimizin kanıyla başarılan bu kutlu ve muhteşem eser, sadece 84 milyon vatandaşımızın değil aynı zamanda 300 milyon Türk’ün; yüzünü Türkiye’ye dönmüş tüm mazlum halkların ortak gururu, ortak güvencidir.'' dedi.

 

İLELEBET PAYİDAR KALACAKTIR

 

MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Cenab-ı Allah’ın izni ve yardımıyla Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Bu inançla Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin liderliğinde Ülkücü-Milliyetçi Hareket olarak 'Önce ülkem ve milletim' diyor, her türlü ihanetin ve husumetin karşısında kale gibi duruyor, kardeşliğimizi, birliğimizi yüceltmenin mücadelesini veriyoruz." dedi.

 

İÇTENLİKLE KUTLUYORUM

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Bu duygu ve düşüncelerle; tüm vatandaşlarımızın, kalpleri Anadolu’da atan tüm kardeşlerimizin Cumhuriyet Bayramı’nı içtenlikle kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum. Cumhuriyetimizin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm dava arkadaşlarını, bu vesileyle tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, her türlü, ihanetin, husumetin, karşısında, kale gibiyiz, 29 Ekim, Cumhuriyet Bayramı, kutlama mesajı, Adana Haberleri, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı