MHP'li Özdemir'den İftiracı Solak Medyaya Tepki
Haber Detayı
29 Ekim 2021 - Cuma 15:25 Bu haber 2433 kez okundu
 
MHP'li Özdemir'den İftiracı Solak Medyaya Tepki
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, MHP'yi hedef alan solak medyanın sinsi maksatlarını her daim yırtıp atacaklarını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir'den İftiracı Solak Medyaya Tepki

MHP'nin Gezi Parkı Eylemlerini desteklediği iddiasıyla yalan, iftira, hasetlik, fitne ve fesatlık peşinde koşan solak medyaya tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, MHP'nin Gezi Parkı Eylemlerinin hiçbir yerinde bulunmadığını belirterek, araştırmacı rolüne giren solak medyanın MHP'yi hedef almasının beyhude bir uğraş olduğunu ve kaos uşaklarının sinsi maksatlarını her daim yırtıp atacaklarını söyledi.

 

ARAŞTIRMACI ROLÜNE GİREN SOLAK MEDYANIN MHP'Yİ HEDEF ALMASI BEYHUDE BİR UĞRAŞTIR

 

Cumhuriyet gazetesi ve Oda Tv’nin müşterek bir zamanlamayla Sayın Genel Başkanımızın Salı günkü grup toplantımızda yaptığı açıklamaları üzerinden partimizi akıllarınca hedef almaları beyhude, boş ve beleş bir uğraş. Birileri Osman Kavala için adeta kendilerini paralıyor. Kendisini sol kimlik arkasına gizleyip, araştırmacı rollerine bürünüp, seçmece arşivcilik payesi peşinde koşanlar hakikat aynası karşısında; dün olduğu gibi bugün de Türkiye’nin milli birlik, dirlik ve toplumsal huzurun karşısındaki “görevli” şahıslardır. Ardıcın közünün olmadığı gibi bunların da MHP’nin duruş ve tavırlarını anlayıp, söyleyebilecek sözleri yoktur. Çünkü ölçüleri bozuktur. Varsa yoksa yalan, iftira, hasetlik, fitne, fesat. Hayır ve güzel ahlak namına zillet cenahından görebildiğiniz birşey ne yazık ki olmaz.

 

MHP GEZİ PARKI EYLEMLERİNİN HİÇBİR YERİNDE DEĞİLDİ

 

MHP, Gezi olarak isimlendirilen ve 2013 yılında yaşanan eylemlerin içinde, dışında yahut yanında ve yöresinde değildi! Kaldı ki Sayın Genel Başkanımız, bu eylemlere katılmak isteyen varsa önce partiden istifa edip öyle gitmelerini açık bir biçimde ifade buyurmuşlardır! Durum böyleyken bir yandan Cumhuriyet yazarı Barış Terkoğlu, öbür yandan Oda TV isimli operasyon çocukları akıllarınca MHP’nin, Gezi Parkı Eylemleri olarak isimlendirilen meseledeki tutumumuzla, bugünkü tutumumuzun çeliştiğini iddia etmişler ama halt etmişler…

 

KAOS UŞAKLARININ SİNSİ MAKSATLARINI YIRTAR ATARIZ

 

İşte bu çırpınışlar, ne kadar doğru bir yerde durduğumuzu göstermiştir. Hiçbir MHP’li ve Ülkücünün sokaklarda işi yoktur, vandallıkla asla yan yana gelmemiştir, gelmez de. Buna rağmen aksini iddia eden kaos uşaklarının sinsi maksatlarını da her daim yırtar atarız. Türkiye’nin toplumsal huzurunu baltalamak için her yönden saldırıya geçen çevreler bilsin ki, partimizle ilgili çabaları boşunadır. Kuş kadar dahi aklı olmayanların, MHP’nin duruşunu, ölçüsünü, ilke ve mücadelesini anlamak bir yana sorgulamaya ne çapları ne durumları yetmez.

 

Açıklama yok.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Özdemir, MHP, hedef alan, solak medya, yalan, iftira, fitne, fesat, çapı yetmez, beyhude uğraş, MHP haberleri, medya
Yorumlar
Haber Yazılımı