MHP'li Adıgüzel'den Akşener'i Tuş Eden Zor Soru
Haber Detayı
29 Ekim 2021 - Cuma 19:18 Bu haber 4232 kez okundu
 
MHP'li Adıgüzel'den Akşener'i Tuş Eden Zor Soru
MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, dik duruş sergileyemeyen Meral Akşener'i siyasi olarak sıkıntıya düşürecek soruyu sordu.
MHP Haberi
MHP'li Adıgüzel'den Akşener'i Tuş Eden Zor Soru

Siirt ziyaretinde bulunduğu bölgeyi Kürdistan olarak tanımlayan Cemil Taşkesen isimli esnaf görünümlü provokatöre gereken cevabı veremeyen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösteren MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, yıllarca yanında el pençe divan durduğu halde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den hiçbir dik duruş öğrenemeyen Meral Akşener'e Milliyetçilik dersi verdi.

 

KÜRDİSTAN'DAN BAHSEDEN PROVOKATÖRE MERAL AKŞENER SES ÇIKARAMADI

 

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Siirt'te esnaf ziyareti sırasında, Cemil Taşkesen isimli esnaf görünümlü provokatör, Meral Akşener'in yüzüne ''Kimliğimiz inkâr ediliyor, Kürdistan inkâr ediliyor, biz buna karşıyız. Senin bulunduğun yer Kürdistan. Biz varız, senin bulunduğun yer de Kürdistan. Ama ne yazık ki bu Meclis'te inkâr ediliyor'' sözlerini sarfetti. Her fırsatta Milliyetçi oyları partisine devşirme gayreti gösteren Meral Akşener'in, Kürdistan'dan bahseden provokatöre bir Türk Milliyetçisi gibi cevap verememesi üzerine sosyal medyadan binlerce tepki yağtı.

 

AKŞENER'E ALPARSLAN TÜRKEŞ VE DEVLET BAHÇELİ HATIRLATMASI

 

Bir TV proğramında yapılan açık oturumda farklı kimliklerin tanınmasından ve Kürdistan'dan bahseden DEP Milletvekili Orhan Doğan'a, ''Ne Kürdistan'ı ulan? Kendinizi düzeltin. Türkiye'nin parçalanmaması için gerekirse kan dökeriz.'' diye sert cevap veren Başbuğ Alparslan Türkeş'in sözlerini hatırlatan MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, Başbuğ Alparslan Türkeş'in resimleri altında poz verip konuşan Meral Akşener'in Kürdistan'dan bahseden esnafa ses çıkaramamasına tepki gösterdi. Meral Akşener'in yıllarca MHP'de siyaset yaptığını hatırlatan Başkan Adıgüzel, Meral Akşener'e ''karşısında el pençe divan durduğun MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den hiç mi dik duruş öğrenemedin'' diye sordu.

 

BAŞKAN ADIGÜZEL: DEVLET BAHÇELİ'DEN HİÇ Mİ DİK DURUŞ ÖĞRENEMEDİN?

 

Her fırsatta Milliyetçi oyları partisine devşirme gayreti gösteren Meral Akşener'in, Kürdistan'dan bahseden provokatöre bir Türk Milliyetçisi gibi cevap verememesine tepki gösteren MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Sayın Akşener! Başbuğ Alparslan Türkeş’in resminin altına poz vermeyi biliyorsun da karşında PKK propagandası yapan bu haine, Başbuğumuzun dediği gibi: 'NE KÜRDİSTAN'I ULAN' diyemiyor musun? Yıllarca Liderimiz Devlet Bahçeli Beyin önünde el pençe divan durdun. Hiç mi dik duruş öğrenemedin?'' dedi.

 

 Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kars İl Başkanı, Tolga Adıgüzel, sessiz kalan, siyasetçiye, zor soru, tuş eden soru, Devlet Bahçeli, hiçbir şey, dik duruş, öğrenmedin, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı