MHP'li Şimşek: Yapılandırma Kapsamı Genişletilmeli
Haber Detayı
25 Ekim 2020 - Pazar 21:16 Bu haber 3031 kez okundu
 
MHP'li Şimşek: Yapılandırma Kapsamı Genişletilmeli
MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, TBMM'de kabul edilen yapılandırma yasası kapsamının genişletilmesi gerektiğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Şimşek: Yapılandırma Kapsamı Genişletilmeli

TBMM Plan ve Bütçe komisyonunda kabul edilen Vergi, SGK, KYK borcu ile trafik ve köprü cezalarının  yapılandırılarak, borçların 18 ay taksitle ödenmesini öngören kanun kapsamının genişletilmesi gerektiğini belirten MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Kredi kartı borçları, Çiftçi kredileri ve Hayvancılık kredilerinin yapılandırmaya dahil edilmesi gerektiğini söyledi.

 

YAPILANDIRMA YASASININ KAPSAMI GENİŞLETİLMELİDİR

 

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, TBMM'de kabul edilen yapılandırma yasası kapsamının genişletilmesiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Vergi, SGK, ÖGS,HGS vs kamu borçlarına getirilecek olan halk arasında Af, resmî dilde yapılandırma esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı sevindirmiştir. Kapsam genişletilmelidir. Kredi kartı borçları, Çiftçi kredileri ve Hayvancılık kredileri de yapılandırmaya dahil edilmelidir.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Mersin Milletvekili, Baki Şimşek, yapılandırma kapsamı, genişletilmeli, kredi kartı borçları, çiftçi kredileri, hayvancılık kredileri, TBMM, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı