MHP'li Başkan Necip Topuz'dan Bilişim Atağı
Haber Detayı
25 Ekim 2020 - Pazar 20:12 Bu haber 4517 kez okundu
 
MHP'li Başkan Necip Topuz'dan Bilişim Atağı
Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Karataşlı çocukların bilişim dünyasına kazandırılmasını sağlayacak iş birliği protokolü imzaladı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Necip Topuz'dan Bilişim Atağı

Karataş Belediyesi ile Karataş Kaymakamlığı, Karataş İlçe Milli eğitim Müdürlüğü ve Adana Karataş ve Yumurtalık İlçeleri Turizm ve Altyapı Hizmet Birliği ile Robotik Kodlama Sınıfları Kurulumu işbirliği protokolünü imzalandı.  

 

ÖĞRENCİLERİMİZİ EĞİTİM ALANINDA DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ

 

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, ''İmzalanan işbirliği protokolü ile ilçemizdeki öğrencilerimizin eğitimlerine destek olmayı amaçladık. İlçemizde teknolojinin her alanında kendini geliştiren gençlerimizin ana ihtiyacı olan robotik Kodlama Atölyelerinin kurulumu konusunda biz Karataş belediyesi olarak üzerimize düşeni yapacağımızı ve öğrencilerimizi eğitim alanında her daim destekleyeceğimizi ilettik. Bizlerin vereceği bu destek ile çocuklarımızın geleceğe bakış açılarının değişeceğine ve yarınlara daha bir azim ve umutla bakmalarına vesile olacaktır. Bilişim konusunda uzman gençlerimizin yetişmesine imkan tanıyacağına inandığımız iş birliği protokolünün Karataş'a ve çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyor, Karataş Kaymakamımız Sayın Fatih Ayaz'a ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa Buğrul'a işbirlikleri ve destekleri sebebi ile teşekkürlerimizi sunuyorum.'' dedi. 

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Karataş Belediye Başkanı, Necip Topuz, Bilişim atağı, Robotik kodlama, işbirliği protokolü, Karataş Belediyesi, Adana Haber
Yorumlar
Haber Yazılımı