MHP'li Şimşek'ten Ehliyet ve Öğrenci Affı Talebi
Haber Detayı
28 Mart 2021 - Pazar 20:59 Bu haber 5160 kez okundu
 
MHP'li Şimşek'ten Ehliyet ve Öğrenci Affı Talebi
MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Ehliyet Affı ve Öğrenci Affı çıkarılması konusunda Hükümete çağrıda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Şimşek'ten Ehliyet ve Öğrenci Affı Talebi

Defalarca gündeme getirilme getirdikleri Ehliyet Affı konusunun Meclis gündemine alınmamasına tepki gösteren MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, ölümlü kazaya bulaşmamış olan tüm şoför esnafına Ehliyet Affı getirilmesi ve değişik sebeplerden üniversitelerden ilişiği kesilen öğrencilere Öğrenci Affı çıkarılması konusunda Hükümete çağrı yaptı.

 

DEFALARCA GÜNDEME GETİRMEMİZE RAĞMEN EHLİYET AFFI GÜNDEME ALINMADI

 

Defalarca gündeme getirdikleri Ehliyet Affı sorununu Meclis gündemine almayan Hükümete sitemde bulunan MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı açıklamada, ''Şoför esnafımız pandemi süreci içerisinde evlerine helal rızık götürme mücadelesi yapmaktadırlar. Yalnız, değişik sebeplerden dolayı, trafik cezalarından dolayı özellikle kamyonculuk yapan, servisçilik yapan, taşımacılık yapan şoförlerimizin bir kısmının ehliyetlerine el konulmuştur. Defalarca buradan gündeme getirmemize rağmen ehliyet affı bir türlü gündeme alınmamaktadır.'' dedi.

 

EHLİYET AFFI VE ÖĞRENCİ AFFI KONUSUNDA HÜKÜMETE ÇAĞRI

 

Ehliyet affı ve öğrenci affı çıkaruılması konusunda Hükümete çağrıda bulunan MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, ''Ben buradan çağrı yapıyorum: Ölümlü kazaya bulaşmamış olan bütün şoför esnafımızdan ehliyet cezası alanlara ehliyet affı mutlaka çıkarılmalıdır. Yine, aynı şekilde, değişik sebeplerden üniversitelerden ilişiği kesilen, harç yatıramama, devam edememe, dersten kalma gibi sebeplerden dolayı üniversitelerden ilişiği kesilen öğrencilerimiz okumak istiyorlar, bunlar için de mutlaka öğrenci affı istiyoruz. Yani ehliyet affı ve öğrenci affı mutlaka Meclis gündemine alınmalı ve bu vatandaşlarımızın problemleri çözülmelidir bir defaya mahsus olmak üzere. Cana kasteden şoförlerle ilgili cezaları varsa çeksinler ama diğer türlü olanların mutlaka af kapsamına alınmasını talep ediyorum.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Mersin Milletvekili, Baki Şimşek, Ehliyet Affı, Öğrenci Affı, çıkarılması, Hükümete sitem, neden gündeme alınmadı, TBMM, MHP, şöförler, öğrenciler
Yorumlar
Haber Yazılımı