MHP'li Karakaya'dan Erken Seçim Talebinin Perde Arkası
Haber Detayı
28 Mart 2021 - Pazar 13:49 Bu haber 4026 kez okundu
 
MHP'li Karakaya'dan Erken Seçim Talebinin Perde Arkası
MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Muhalefet partilerinin erken seçim talebinin ardında yatan esas nedenleri açıkladı.
MHP Haberi
MHP'li Karakaya'dan Erken Seçim Talebinin Perde Arkası

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun erken seçim yapılması konusunda kesin tarih vermesi üzerine açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Mevlüt Karakaya, HDP’nin 59 milletvekili ile CHP’ye iltihak edeceği konusunda iddiaların artacağını belirterek, konunun daha iyi anlaşılması için halk ozanları gibi bir de ayak verici ikinci açıklamada bulundu.

 

ERKEN SEÇİM TALEPLERİNİN ARDINDA YATAN GERÇEK

 

Muhalefet partilerinin erken seçim talebinin ardında yatan esas nedenleri konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Tatlıoğlu’nun sonbaharda seçim var deyip Ekim ayına kesin tarih vermesi; HDP’nin 59 milletvekili ile CHP’ye iltihak edeceği konusundaki söylentiler siyasetin gündemini meşgul edeceğe benziyor.'' dedi.

 

MHP'Lİ KARAKAYA'DAN KONUNUN DAHA İYİ ANLAŞILMASI İÇİN İKİNCİ AÇIKLAMA

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, ''Analizi gündemcilere bırakmıştım. Lakin, bir de ayak versen diyenler var: İltihak; HDP’yi kapatılmaktan, iyi parti ve SP’yi de HDP (dolaylı PKK) ile ittifak yapma görüntüsünden kurtaracak FİZİBIL bir PROJE. Sonbahardaki seçim projenin hangi ayağı onu da gündemcilere bırakalım.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Mevlüt Karakaya, Muhalefet partileri, erken seçim talebi, gerçek nedeni, esas sebep, ayak verdi, anlaşılması için, analiz, iddia
Yorumlar
Haber Yazılımı