Bahçeli İfadeye mi Çağrıldı? MHP'den Açıklama
Haber Detayı
29 Mart 2021 - Pazartesi 09:19 Bu haber 4823 kez okundu
 
Bahçeli İfadeye mi Çağrıldı? MHP'den Açıklama
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin ifadeye çağrıldığı yönünde yapılan açıklamalar hakkında bilgilendirme yaptı.
MHP Haberi
Bahçeli İfadeye mi Çağrıldı? MHP'den Açıklama

MHP 13. Olağan Büyük Kurultayı'nda MYK üyeliğine seçildikten sonra Başkanlık Divanı'na giren MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Medya, Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı sıfatıyla yaptığı ilk açıklamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında ifadeye çağırıldığına dair maksatlı haber yapanlara tepki göstererek, terör sevici ve kollayıcı medya organlarının meseleyi aslından saptırarak kirli suretlerini bir kez daha gösterdiğini söyledi.

 

MHP LİDERİ BAHÇELİ HAKKINDA İFADEYE ÇAĞRILDIĞINA DAİR  MAKSATLI HABERLER YAPILDI

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bugün bazı basın yayın organlarında Sayın Genel Başkanımızın 'mağdur' sıfatıyla Hendek 1. Asliye Ceza Mahkemesince ifade çağırıldığına dair maksatlı haberler yer almıştır. Aynı mahkeme, Ankara 19. Asliye Ceza Mahkemesine 27.03.2021 tarihinde gönderilen yazı ile 'ilgili evrakın işlemsiz olarak iade edilmesi' talebinde bulunmuş, yapılan hukuki yanlışlık düzeltilmiştir.'' dedi.

 

TERÖR SEVİCİ MEDYA ORGANLARI KİRLİ SURETLERİNİ BİR KEZ DAHA ORTAYA KOYDU

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, ''Sayın Genel Başkanımız ve MHP yargıya saygı hassasiyetini her zaman taşımış ve bu anlamda örnek siyasi tavırlarını sürdürmüştür. Bu konudaki duruşumuz, demokrasimizin değerli emsalleri arasında yer almaktadır. Durum böyleyken kim oldukları bizim tarafımızdan çok iyi bilenen terör sevici ve kollayıcı medya organlarının meseleyi aslından saptırma amacı taşıyan tutumları kendi kirli suretlerini bir kez daha ortaya koymaktan başka bir netice doğurmayacaktır.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Özdemir, Devlet Bahçeli, ifadeye mi
Yorumlar
Haber Yazılımı