MHP'li Şimşek: Maske Dağıtımını Muhtarlar Yapmalı
Haber Detayı
18 Nisan 2020 - Cumartesi 13:31 Bu haber 2483 kez okundu
 
MHP'li Şimşek: Maske Dağıtımını Muhtarlar Yapmalı
MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, maske dağıtımının Muhtarlar aracılığıyla yapılmasını önerdi.
MHP Haberi
MHP'li Şimşek: Maske Dağıtımını Muhtarlar Yapmalı

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, coronavirüs salgını çıktığından bu yana Muhtarların yoğun çalıştığını belirterek, Muhtarlara bir maaş ek ödeme yapılmasını ve maskelerin Muhtarlar tarafından dağıtılmasını önerdi.

 

SALGIN DÖNEMİNDE MUHTARLARIMIZ ÇOK YOĞUN ÇALIŞTI

 

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, ''Muhtarlarımız vatandaşlar ile devlet kurumlarımız arasında bir köprü görevi görmektedirler. Özellikle bu corona salgını başladığı günden bu tarafa, gerek kaymakamlıklar gerek Emniyet güçlerimiz ile vatandaşlarımız arasında her türlü iletişimi sağlayan köy ve mahalle muhtarlarımız vardır. Bunlar, gün geliyor, kırsal mahallelerden kaymakamlıklara vatandaşın erzak yardımları için, sağlık problemleri için, ilaç yardımları için bir günde belki birkaç defa şehre gidip gelmek zorunda kalıyorlar ve vatandaşlarımızın her türlü sorununa yardımcı olmaya çalışıyorlar.'' dedi.

 

MUHTARLARIMIZA BİR MAAŞ EK ÖDEME YAPALIM

 

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, ''Buradan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına çağrı yapmak istiyorum: Vatandaşlarımıza yapılmış olan sosyal yardımlar gibi muhtarlarımıza da en az birer maaş tutarından az olmamak üzere ekonomik bir destek verilmesini talep ediyorum. Başta Mersin'deki 800 muhtarımız olmak üzere emeği geçen bütün muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Aç, açıkta kalan bütün vatandaşlarımızın derdine, dermanına yetişmeye çalışıyorlar ve kırsal mahallelerdeki vatandaşlarımıza da maske dağıtımının -eczanelere hepsinin ulaşma imkânı yok- muhtarlarımız aracılığıyla yapılmasını öneriyorum.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Şimşek:, Maske, Dağıtımını, Muhtarlar, Yapmalı,
Yorumlar
Haber Yazılımı