MHP'li Sertel Selim: Sen de Yap Bir Bozkurt Dünya Görsün
Haber Detayı
15 Nisan 2023 - Cumartesi 05:38 Bu haber 5665 kez okundu
 
MHP'li Sertel Selim: Sen de Yap Bir Bozkurt Dünya Görsün
MHP İstanbul İl Başkanı Sertel Selim, Türk Milletinin yarınlarda yarım kalmış hiçbir işinin ve meselesinin kalmayacağını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Sertel Selim: Sen de Yap Bir Bozkurt Dünya Görsün

2 bin kişinin katılımıyla Yeşilköy'de iftar programı düzenleyerek MHP İstanbul milletvekili adaylarını tanıtan MHP İstanbul İl Başkanı Sertel Selim, Cumhur İttifakı sayesinde Türk Milletinin yarınlarda yarım kalmış hiçbir işinin ve meselesinin kalmayacağını söyledi.

 

MHP İSTANBUL İL BAŞKANI SERTEL SELİM: YAP BİR BOZKURT DÜNYA GÖRSÜN

 

MHP İstanbul 28. Dönem Milletvekili Aday Tanıtım programında konuşan MHP İstanbul İl Başkanı Sertel Selim, ''14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilleri seçimlerinde İstanbul il Başkanlığı olarak 39 ilçemizde 964 mahallemizde kadın kollarımızla, sandık görevlilerimizle seçime hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilleri seçimleri bilinmelidir ki Türk ve Türkiye Yüzyılı vizyonu için tarihi bir fırsat olacaktır. Genel başkanımız Liderimiz çok kıymetli büyüğümüz Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin de ifade ettiği gibi Cumhur İttifakı sayesinde Türk Milletinin yarınlarda yarım kalmış hiçbir işi hiçbir meselesi kalmayacaktır. Ben bu vesile ile milletvekili adaylarımıza ve teşkilatlarımıza üstün başarılar temenni ediyorum. Diyorum ki aziz milletim Sıra sen de yap bir bozkurt dünya görsün. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum yüce Allah yar ve yardımcınız olsun diyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene.'' dedi.

 

MHP'Lİ İZZET ULVİ YÖNTER: İSTANBUL'DA TARİHİMİZİN EN YÜKSEK OYUNU ALACAĞIZ

 

14 Mayıs seçimlerinde MHP'nin İstanbul'da tarihinin en yüksek oyunu alacağını belirten MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, ''Huzurlarınızda, böylesine müstesna bir toplantıyı düzenleyen İstanbul İl Başkanımız Sayın Sertel Selim'i, Yönetimini ve İlçe Başkanlarımızı ayrı ayrı tebrik etmek istiyorum. Sertel Selim Başkanımız kısa süre içerisinde İstanbul'da farkını göstermiştir. Allah razı olsun. İstanbul'da 1. Bölgenin 35 Milletvekili Adayı da 14 Mayıs 2023 tarihinde başarıya inanmış durumdadır. MHP İstanbul'da tarihinin en yüksek oyunu alacaktır. Kem gözler, fitne yüzler, hesap yapanlar, tuzak kuranlar, Milliyetçi Ülkücü Hareket'in nasıl bir kutlu hesabı olduğunu 14 Mayıs'ta görecekler İnşallah. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli, Türkiye'nin umudu olmuştur, Türk Milletitinin medarı iftiharı olmuştur. Milliyetçi Ülkücü Hareket olarak nihai hedefimiz İlayı Kelimetullah'tır. Bunu mutlaka başaracağız. Sefer bizden, zafer Allah'tan.'' dedi.

 

TBMM BAŞKANVEKİLİ CELAL ADAN: SIKIŞAN HERKES BOZKURT İŞARETİ YAPIYOR

 

Başarılı işlere imza atan Cumhur İttifakı ve MHP'nin 14 Mayıs seçimlerinde İstanbul'da yüksek oy alacağını belirten TBMM Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Celal Adan, ''Değerli Kardeşim İzzet Ulvi Yönter'in İstanbul İl Başkanımız Sayın Sertel Selim ile ilgili söylediği sözlere katılıyor, kendisini ve Teşkilatımızı tebrik ediyorum. Birileri bahardan bahsediyor. Bir kartal pençesi vurdular Karabağ'ı özgürleştirdiler Cumhur İttifakı. Cumhur İttifakı, Akdeniz'de bizi boğmak isterlerken orada Libya'yla anlaşma yaparak her şeyi ters düz yaptı. Cumhur İttifakı, Türk dünyasını bir araya getirdi. Türk devletleri bir araya geldiler, Kıbrıs'ı gözlemci yaptılar. Muhteşem, tarihe not düşecek iradelerin altına imza koydular. Bu imzanın oluşmasında, referansı sadece Türk milliyetçiliği olan Türkiye'nin yetiştirdiği en büyük devlet ve siyaset adamı olan Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin vizyonu bu meseleye imza atmıştır. Ayrıca Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan'ı da tebrik ediyorum. Çok güçlü bir ittifakla millet iradesini temsil eden bir ittifakla bu beraberlik tarihe imza atmıştır ve Türkiye'nin önünü açacak büyük olaylara imza koymuştur. PKK terör örgütünün nefesi kesilmiş, yurt dışında hiçbir PKK'lı lider aynı evde iki gün üst üste yatamamaktadır. Türk Milliyetçiliği fikri, Türkiye'nin en güçlü fikri olmuştur. Az önce hep birlikte Bozkurt işareti yaptınız. Türkiye'de bundan nefret edenlerin bile zaman zaman Bozkurt işaretine sığındığına şahit oluyoruz. Siz ne büyük bir hareketsiniz. Siz ne büyük mücadelenin öncülerisiniz. Kılıçdaroğlu'na da bozkurt yaptırıyorsunuz. Sıkışan herkese yaptırıyorsunuz. 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde bugüne kadar yaptığımız seçimlerin sonuçlarına baktığımız zaman en büyük sonucu alacağız. Önümüzdeki yıllarda bugünü bize yaşatanlar, milletimize bazı haksızlıkları dayayanlar tarihten silinip gidecektir. Tarih, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'yi, şartlar ne olursa olsun Türk milletinden vazgeçmeyen MHP'yi yazacaktır.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul İl Başkanı, Sertel Selim, Milletvekili Adayı, tanıtımı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı