Bahçeli: Türkiye Ayağa Kalkarken Gelecek Bizim Olacak
Haber Detayı
13 Nisan 2023 - Perşembe 20:24 Bu haber 3117 kez okundu
 
Bahçeli: Türkiye Ayağa Kalkarken Gelecek Bizim Olacak
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yeniden ayağa kalkan Türkiye'nin geleceğine yönelik dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
Bahçeli: Türkiye Ayağa Kalkarken Gelecek Bizim Olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Malatya'da düzenlenen deprem konutları temel atma töreninde konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, büyük acılar yaşanan deprem felaketi sonrasında Türkiye'nin yeniden ayağa kalktığını belirterek, Altılı Masanın afeti ortadan kaldıracak bir güce sahip olmadığını ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin devam etmesi gerektiğini söyledi.

 

TÜRKİYE YENİDEN AYAĞA KALKIYOR. GELECEK YİNE BİZİM OLACAK

 

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile kararlı duruş sergileyen yönetimin Türkiye'yi yeniden ayağa kaldırmada başarılı işlere imza attığına dikkat çeken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Mübarek bir günde afeti ortadan kaldırabilecek hayırlı bir adımın atılışında sizlerle beraber olmaktan çok büyük bir mutluluk duyuyorum. Aziz Malatyalılar, acıyla hatırlıyoruz ki bundan 65 gün evvel 6 Şubat'tan itibaren milletçe acı içerisindeyiz, büyük üzüntümüz var. Özellikle 11 ilimizde, bu acılarımız daha da büyük olmuştur. Çok sayıda vatan evladımız hakkın rahmetine kavuşmuş, yine çok sayıda vatan evladımız yaralı halde Allah'tan şifa beklemektedir. Böyle bir dönemi artık millet olarak yavaş yavaş aşıyoruz. Türkiye normalleşiyor. Devletimiz güçlü yönetimimiz kararlı, yönetimi oluşturan kadrolar azimli, milletimiz ise büyük bir dayanışma ve kaynaşma içerisindedir. Böylelikle Türkiye yeniden ayağa kalkıyor. Gelecek yine bizim olacak Allah'ın izniyle. Hepiniz mutlu olacaksınız, hepiniz huzurlu olacaksınız, hepiniz önce beslenme sonra barınma ihtiyaçlarını gidererek bu ülkenin yine güler yüzlü insanları olacaksınız. Bunu Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi gerçekleştirmektedir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi bir reform hareketidir.'' dedi.

 

CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ DEVAM ETMELİDİR

 

14 Mayıs seçimlerinde Büyük Türkiye hedefini gerçekleştirecek olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin devam etmesine yönelik tercih yapılmasının önemine dikkat çeken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Uzun yıllardan beri çok partili dönem içerisinde koalisyonlarla yönetilen bugün de siyasi hayat olarak paramparça hale gelmiş 1,5 yıldan beri de bir araya gelmenin çabasını gösterenler, bu büyük azgın afeti ortadan kaldıracak bir güce, akla, cesarete sahip değillerdir. Onun için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi yarıda bırakılmamalı. Milletin huzuru için, devletimizin birliği için, milletimizin tekrar ayağa kalkmış büyük bir Türkiye olma hedeflerini gerçekleştirmek için, bu Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin devamında ülkemiz açısından yarar bulunmaktadır. Onun için arada 30 gün sonra millet iradesi bir tercihte bulunacaktır. Bir yanda cumhurbaşkanı seçilecek, diğer yanda TBMM oluşacaktır ama bir şeye dikkat etmek lazım. Meclis geçmişte de vardı ama Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi 5 yılda başarılı uygulamayla milletimizin huzurundadır." dedi.

 

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, yeniden, ayağa kalkan, Türkiye, Malatya, deprem konutları, gelecek, bizim olacak, MHP, Ak Parti
Yorumlar
Haber Yazılımı