MHP'li Yusuf Kanlı'dan 14 Mayıs Seçimine Yönelik Mesaj
Haber Detayı
14 Nisan 2023 - Cuma 19:54 Bu haber 2034 kez okundu
 
MHP'li Yusuf Kanlı'dan 14 Mayıs Seçimine Yönelik Mesaj
MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, 14 Mayıs seçimlerinde zafere odaklandıklarını söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Yusuf Kanlı'dan 14 Mayıs Seçimine Yönelik Mesaj

MHP Adana Milletvekili Adayları ile basın kurumlarının temsilcilerini iftar programında bir araya getiren MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, 14 Mayıs seçimlerinde zafere odaklandıklarını söyledi.

 

İFTAR VE TANITIM TOPLANTISI

 

MHP Adana İl Başkanlığı, MHP 28. Dönem Adana Milletvekili Adaylarını basın kurumlarının temsilcileriyle buluşturan bir toplantı düzenledi. MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı’nın ev sahipliğinde bir otelde iftar programıyla birlikte gerçekleştirilen toplantıya MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MYK Üyesi Uğur Öztürk, Milletvekili Adayları Mustafa İzgioğlu, Firdevs Cingözler, Alev Ataş, Bünyamin Avcı, Yusuf Baş, Adem Gündoğan, Ahmet Reha Yereşen, Zekeriya Siverekli, Hakan Uykız, Atilla Duygun, Mahmut Tülek ve Tufan Bilen katıldılar

 

MHP İl Divan Kurulu Üyeleri, MHP İlçe Başkanları, MHP’li Belediye Başkanlarının da katıldıkları toplantıya ayrıca Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı, TRT ile yaygın ve yerel günlük gazetelerin temsilcileri iştirak ettiler.

 

BAŞKAN YUSUF KANLI'DAN 14 MAYIS HEDEFİ

 

Sohbet ortamında icra edilen programda konuşan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, MHP olarak çok çalıştıklarını, Cumhur İttifakı’nın ortakları ile uyumlu bir çalışma için olduklarını belirterek “Saygıdeğer Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin liderlik ettiği Milliyetçi Hareket Partisi Adana’da en iyi sonucu alacak, Cumhur İttifakı Meclis’te en güçle şekilde temsil edilecek, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da ilk turda yeniden seçilecektir. Çok çalışıyoruz, zafere odaklandık, başaracağız!'' dedi.

 

MUHALEFETİN İTHAL ADAYLARI VAR 

 

Başkan Yusuf Kanlı, bir soru üzerine ise “Bahsettiğiniz partinin ilk iki sırasındaki adaylar ABD’den ithal. Başbuğ Alparslan Türkeş bizlere ‘Evlatlarım’ derdi, biz de kendilerine ‘Başbuğum’ derdik.” ifadesini kullanarak, salonda bulunan milletvekili adaylarının isimlerini saydı, “Başbuğ’umuz Alparslan Türkeş’in gerçek evlatları burada, Milliyetçi Hareket Partisi’nde.” dedi.

 

MUHARREM VARLI: CUMHUR İTTİFAKINDA PAZARLIK YOK

 

Cumhur İttifakını oluşturan siyasi partiler arasında pazarlığın olmadığına dikkat çeken MHP Adana Milletvekili ve Adayı Muharrem Varlı, ''Muhalefet partilerinin ittifakında yaşandığı ve görüldüğü gibi, Cumhur İttifakı’nda ‘Ben şu bakanlığı, şu koltuğu istiyorum’ şeklinde asla bir pazarlık yoktur. Bizim derdimiz halkımızın refahını artırmak, ülkemizi dünyada daha etkin, daha çok söz sahibi ülke haline getirmektir.'' dedi.

 

AYŞE SİBEL ERSOY'DAN YENİ DÖNEM MESAJI

 

MHP Adana Milletvekili ve Adayı Ayşe Sibel Ersoy da, Adana’da doğup büyüdüğünü, ilk, orta ve liseyi Adana’da okuduğunu, ilk eczanesini Adana’da açtığını belirterek yeni dönemde Adana için daha çok çaba içinde olacaklarının mesajını paylaştı.

 

UĞUR ÖZTÜRK: SEÇİMLERİ KAZANACAĞIMIZDAN ŞÜPHEMİZ YOK

 

MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Adayı Uğur Öztürk, MHP’nin “Önce ülkem ve milletim’ diyen bir anlayış ve ilkeyi temsil ettiğini belirterek, “14 Mayıs seçimini kazanacağımızdan, Cumhurbaşkanımızın yeniden seçileceğinden asla kuşkumuz yok.” şeklinde inancını dile getirdi.

 

HÜSEYİN SÖZLÜ: TÜRKİYE'Yİ RİSKE ATMAYALIM

 

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü ise, basın mensupları dâhil her vatandaşın, süreci iyi tahlil ederek, 14 Mayıs’ta Türkiye’nin riske atılmaması noktasında sağduyudan ayrılmadan tercih yapması gerektiğini anlattı.

 

BİLAL ULUDAĞ: CUMHUR İTTİFAKININ BAŞARISI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

 

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ da, ilçesine ve Adana’ya hizmete yoğunlaştıklarını, seçim sürecinde diğer belediye başkanları gibi partisinin ve Cumhur İttifakı’nın başarısı için çalıştıkları kaydetti.

 

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Yusuf Kanlı, 14 Mayıs seçimleri, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı