Bahçeli Hizmeti Durdurmak İsteyenlere Cevabını Verdi
Haber Detayı
16 Nisan 2023 - Pazar 21:02 Bu haber 1854 kez okundu
 
Bahçeli Hizmeti Durdurmak İsteyenlere Cevabını Verdi
MHP Genel Başkanı Bahçeli, 14 Mayıs seçimlerinde nasıl bir sonuç istediğine yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
Bahçeli Hizmeti Durdurmak İsteyenlere Cevabını Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte katıldığı Şanlıurfa'da düzenlenen 897 Afet Konutu Temel Atma ve 659 Konut, 61 Dükkân Anahtar Teslim Töreninde konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 14 Mayıs seçimlerinde Türk Milletinin tüm küresel oyunları bozacak şekilde bir tercih yapacağını söyledi.

 

MHP LİDERİ BAHÇELİ'DEN ŞANLIURFA'DA ÖNEMLİ MESAJLAR

 

Şanlıurfa'da düzenlenen Afet Konutu Temel Atma töreninde konuşan MHP Genel Başkanı Bahçeli, ''Çok muhterem Cumhurbaşkanım, çok değerli Şanlıurfalılar, hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Bugün temel atma töreninde sizlerle beraber olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Muhterem Şanlıurfalılar, aziz kardeşlerim hepinizin acı ile hatırlayacağı gibi 6 Şubat günü sabaha karşı 11 ilimizde büyük bir deprem felaketi ile karşı karşıya kaldık. Bu felakette 50 bini aşkın vatan evladı hakkın rahmetine kavuştu. 100 bini aşkın vatan evladımız kardeşimiz yaralandı. Rahmetli olanlara Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum, yaralı olan kardeşlerime de acil şifalar diliyorum. Muhterem Şanlıurfalılar, bu felaketi milletçe yaşarken iki konu dikkatimizi çekmiştir. Acılı günümüzde büyük felaketin enkaz kaldırma ve arama çalışmaları sürdürürken şehitlerimiz olmuştur. Bu felaketin acı yönüdür. Ama aynı anda Cenab-ı Allah'ın lütfuyla iki aylık bebekten tutun genç yaştaki kardeşlerimizin iki üç gün süren ailelerine kavuşma süreci yaşanmıştır ve bu acının felaketin yanında mucize olmuştur.'' dedi.

 

SEÇİMLER OLMADAN YEDİ PARÇAYA BÖLÜNDÜLER

 

Seçimler olmadan birbirine düşen muhalif ittifakın ne yapacağını şaşırdığına dikkat çeken MHP Genel Başkanı Bahçeli, ''Şimdi değerli Şanlıurfalılar, arama tarama bitmiştir. Enkazlar kaldırılmıştır. Felaketin getirmiş olduğu sıkıntıları aşmak için 11 ilimize akınlar olmuştur. Her türlü fedakarlık örneği ortaya konmuştur. 68 gün sonra, bugünkü 11 ilimizi il il dolaşırken şahit olduğumuz gerçek şudur ki, hayat acı olsa da normalleşiyor. Bu sevindirici bir durumdur. Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin ve onun lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ve kadro arkadaşlarının inanmışlıkla meselenin üzerine kararlılıkla gitme ve yürüme olayıdır. O sebepten dolayı bugün geleceğe umutla bakar bir hale gelmişiz. Yarın daha güzel olacak. Ötesi gün daha güzel olacak. Netice itibariyle, Allah'ın izniyle atılan temellerle, açılan dükkanlarımızla, kavuşulan yuvalarımızla Türkiye hep beraber ayağa kalkacaktır. Böyle bir dönem içerisinde fitne fesat yaymaya kalkanlara karşı çok dikkatli olmak lazım. Depremin ne olduğunu anlamakta acze düşenler, siyasi istismarla yalan üstüne yalan katmak suretiyle yapılan hizmeti örtmeye çalışıyorlar, milletimizi aldatmaya çalışıyorlar. Bu doğru bir siyaset anlayışı değildir. Bu birlik ve beraberliği tahrip eden bir fesat olayıdır. Buna dikkat etmek lazım. Önce kardeşlik demeliyiz sonra hep beraber yürümeliyiz. Onun için geçmişi hatırlatacaklarsa, parlamenter sisteme dönüşü bir çıkış yolu olarak ortaya koyan zavallılar, şimdiden 7 parçaya bölünmüş ne yapacağını şaşırmış birbirleriyle örtüşen kavgalar içerisine girmişken yalan ve iftira ile geleceğimizi karartmaya çalışıyorlar.'' dedi.

 

ÖYLE BİR SONUÇ ALMALIYIZ Kİ TÜRK KÜRESEL OYUNLAR BOZULSUN

 

14 Mayıs seçimlerinde Türk Milletinin muhalefete vereceği cevaba yönelik değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkanı Bahçeli, ''Türkiye, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile yeni bir sisteme kavuşmuştur. Bu sistem Cumhuriyetin kuruluşundan sonra önemli bir reform hareketidir. Bu sistemle, barajlar, yollar, havaalanı, savunma sanayi, yeni TOGG aracıyla büyük hizmetler yapılmıştır. Böyle bir dönem içerisinde artık geriye dönmek yok. Parlamenter sistemi hatırlamaya gerek yok. 76 yılda 51 koalisyon kurulmuş her birisi ayrı bir bunalımın sebebi olmuştur. Şimdi ise istikrar var, şimdi gelecek var, şimdi Cumhur İttifakı var. Bu ittifakın liderinin 14 Mayıs'ta seçimi var. Öyleyse 14 Mayıs'ta sandığa gitmeliyiz. Bu hizmeti durdurmak isteyenlere cevaben 'Yürüyoruz biz, devam ediyoruz biz, Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'dır' demeliyiz. Öbür yandan da TBMM'yi güçlü bir hale getirmeliyiz. Urfadan isteğim; bugüne kadar hangi partiden olursanız olunuz, hangi partiye oy verirseniz veriniz ama 15 Temmuz'dan ve 6 Şubat'tan sonra Türkiye'nin kavuşmuş olduğu huzuru, istikbali karartmaya yeltenenlere fırsat verdirmemek için mutlaka sandığa gitmeliyiz. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tekrar Cumhurbaşkanı seçmeliyiz. Öyle bir sonuç almalıyız ki; fitnenin de fesatın da dış güçlerin de küresel oyunları bozulsun, ve Türkiye kendi iradesiyle milli ve yerli bir liderin etrafında kenetlenmeli ve yoluna devam etmeliyiz. Urfa'daki tüm milletvekili adaylarımızı TBMM'ye göndermeliyiz.'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı Bahçeli, 14 Mayıs seçimleri, seçim sonucu, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı