MHP'li Semih Yalçın: O Genel Başkandan Ülkücü Olmaz
Haber Detayı
27 Ekim 2022 - Perşembe 19:48 Bu haber 2077 kez okundu
 
MHP'li Semih Yalçın: O Genel Başkandan Ülkücü Olmaz
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Marksistlerin alayını partisinde toplayıp görevlendiren Genel Başkandan Ülkücü olamayacağını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Semih Yalçın: O Genel Başkandan Ülkücü Olmaz

Bir numaralı Ülkücü ve Milliyetçi olduğunu iddia eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, bilumum Marksistleri, HDP yanlılarını, Türk Milletinin millî değerlerine düşmanlık edenleri CHP’de barındırıp onlara partisinde önemli görevler veren Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Ülkücü olamayacağını söyledi.

 

KILIÇDAROĞLU'NU ÜLKÜCÜLÜĞE SÜRTSEK, ZERRESİ BULAŞMAZ

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, beyin yakan siyasi incilerine(!) son sürat devam ediyor. Son olarak “Ülkücülük vatanseverlikse, bir numaralı Ülkücü ve milliyetçi benim.” demiş. Vah vah vah! Seçimlere giden süreçten akıl sağlığıyla çıkar inşallah! Vatansever birinin yapmayacağı şeyleri parti politikası hâline getiren Kemal Kılıçdaroğlu’nu Ülkücülüğe sürtsek, zerresi bulaşmaz. Her şeyden önce doku tutmaz, uyuşmaz. Kendisinden Ülkücü olmaz.

 

VATAN HAİNLERİNİN YUVALANDIĞI HDP'YE GÖNÜLLÜ AVUKATLIK YAPIYOR

 

Kemal Bey, vatan hainlerinin yuvalandığı HDP’ye gönüllü avukatlık ediyor. Bölücü terör örgütünün acentesi konumundaki bu partiyle iş tutmakla kalmıyor, onu açıkça kolluyor. Cumhurbaşkanlığı adaylığı hususunda ve Türkiye’yi kimin, nasıl yöneteceğine dair konularda milletten değil, emperyalistlerden icazet alıyor. Türkiye’nin dış politika başarılarından millî savunma hamlelerine kadar bütün büyük adımlarını görmezden geliyor. İnsanlara iftira ediyor. Temelsiz, mesnetsiz, belgesiz iddialarla siyasi rakiplerini yıpratmaya çalışıyor. Sonra da mahkemelerde rezil oluyor.

 

ÜLKÜCÜ OLMADIĞIN KESİN, VATANSEVERLİĞİ DE ŞÜPHELİDİR

 

Bilumum Marksistleri, HDP yanlılarını, millî değerlerimizin düşmanlarını CHP’de barındırmakla kalmıyor; onları parti örgütünde önemli görevlerde tutuyor. Vatanseverleriyse partiden atıyor. Bunlar, Kılıçdaroğlu’nun siciline işlenmiş şiddetli milliyetçilik karşıtı ve vatanseverlikle bağdaşmayan solcu eylemlerden sadece bir kaçı…  Canım, Kırk yıllık Kâni, olur mu Yani? Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ülkücü olmadığı veya olmayacağı kesin, vatanseverliği de çok şüpheli.

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, Marksistlerin, alayını, partisinde toplayıp, görevlendiren, Genel Başkandan, Ülkücü olamaz, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı