MHP'li Samanlı Meral Akşener'e Resmen Meydan Okudu
Haber Detayı
27 Ekim 2022 - Perşembe 16:16 Bu haber 4306 kez okundu
 
MHP'li Samanlı Meral Akşener'e Resmen Meydan Okudu
MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, MHP'nin Türkiye ile Doğu ve Güneydoğu'da alacağı oyu açıklayarak, Meral Akşener'e resmen meydan okudu.
MHP Haberi
MHP'li Samanlı Meral Akşener'e Resmen Meydan Okudu

Malatya Vuslat TV'de yayınlanan Rıfat Gökçe'nin sunduğu Şehrin Nabzı proğramında Türkiye ve Malatya gündemine yönelik değerlendirmelerde bulunan MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, MHP'nin Türkiye genelindeki oyunu saha çalışmaları ve miting meydanlarını gözlemleyerek açıklarken, başta Malatya olmak üzere MHP'nin Doğu ve Güneydoğu'da tarihindeki en büyük oyu alacağını belirterek, Meral Akşener'e resmen meydan okudu.

 

BAŞKAN SAMANLI: CUMHUR İTTİFAKI MALATYA'DA BİRİNCİDİR

 

Malatya Vuslat TV'de katıldığı programda, MHP'nin 2023 seçimlerine yönelik çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunan MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, ''Muhalefet partilerinin erken seçim naraları attığı süreç geride kaldı. Artık, Türkiye için çok önemli bir seçim olarak gördüğümüz 2023 seçimlerine hazırlanıyoruz. Malatya İl Teşkilatı olarak, göreve geldiğimizden bu yana sahadayız, ancak 2023 seçim çalışmalarına başlamamız nedeniyle saha çalışmalarına daha da hız verdik. MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla başladığımız, Adım Adım 2023 proğramları kapsamında İl İl ve İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma proğramlarının ardından Köyüm Benim Sohbet Toplantılarını başarıyla sürdürüyoruz. Teşkilatlarımızın Türkiye genelindeki saha çalışmalarının olumlu yansımaları, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin katılımlarıyla 6 ilimizde gerçekleştirilen Aday Belli Karar Net mitinglerimizde görüldü. Bir seçim havasına girildi ama Cumhur İttifakı seçim havasına girdi. Adayını belirleyemeyen muhalefet tarafında henüz bir seçim havası yoktur. Cumhur İttifakımız, Malatya'da birincidir.'' dedi.

 

MHP'NİN GERÇEK ANKETİ MİTİNG MEYDANLARIDIR

 

MHP'nin Aday Belli Karar Net mitinglerine katılanlar üzerinden yaptığı gözlem sonucunda MHP'nin gerçek oyunu hesaplayan MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, ''6+1 muhalif ittifakın Cumhurbaşkanı adayını belirleyemediği bir ortamda, sahaya inen MHP 6 miting düzenleyerek adayının belli kararının net olduğunu söyledi. Bu altı mitingimize 400 ile 500 bin civarında insan katıldı. 50 Bin olan mitingimiz de var, 90 bin olan mitingimiz de var. Ortalamaya vurduğunuz zaman her mitinge katılan 70 Bin kişidir ve toplamda 420 Bin kişi eder. Mitinge katılan her kişinin 10 kişiye nazının geçtiğini düşünün 4,2 milyon kişi eder. Bu mitinglere 6 miting daha ekleseniz 10 milyon kişi eder. 50 milyon seçmenin olduğu Türkiye'de MHP'ye teveccüh eden 10 milyon kişi, yüzde 20'ye tekabül eder. MHP mitinglerine çevre illerden adam taşındığını iddia ettiler. Miiting yapılan ilimize taşısan ancak 250 kişi taşırsın, 4 ilin katılım toplamı ancak Bin kişidir. 70 Bin kişinin geriye kalanı miting düzenlenen ilimizin insanıdır.'' dedi.

 

BAŞKAN SAMANLI, MERAL AKŞENER'E MEYDAN OKUDU

 

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e meydan okuyan MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, ''MHP mitinglerinin kalabalığı ve coşkusu, MHP'nin oyunu küçük gösterme yarışına giren anketçileri ve siyasetçileri şaşkına çevirdi ve suspus oldular. İyi Parti ile MHP arasında kıyas yapıyorlar. Buyurunuz meydan okuyoruz. Miting yaptığımız yerlerde İyi Parti miting yapsın. Meral Akşener, Sayın Genel Başkanımızın topladığı kalabalığın yarısını toplasın. Anketçiler, yüzde 20'ye çıkardıkları İyi Parti'nin oyunu MHP mitinglerinden sonra, yüzde 12'lere düşürdü. MHP sahada oldukça, her ilimizde miting yaptıkça İyi Parti'nin oyu yüzde 10'un bile altına düşecek. 2023 seçimlerinde MHP İyi Parti'den çok daha fazla oy alacaktır.'' dedi.

 

MHP, DOĞU VE GÜNEYDOĞU'DA TARİHİNDEKİ EN BÜYÜK OYU ALACAK

 

MHP'nin Doğu ve Güneydoğu'da tarihinin en büyük oyunu alacağını belirten MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, ''Muhalefet partileri Türk Gençiğine yönelik Z Kuşağı safsatası üzerinden algı oluşturmaya çalışıyor. Z Kuşağı diye adlandırdıkları gençlerin tamamını, düzenledikleri düzmece sokak röportajlarıyla iktidara muhalifmiş gibi göstermeye çalışıyorlar. Durum hiç de öyle değildir. Ülkü Ocaklarımız, her hafta seminer yapıyor. Seminerlere gelen gençler artık Teşkilatlarımıza sığmayacak kadar çoklar. Ülkü Ocakları ve MHP sahadadır. MHP'ye halkın teveccühü her geçen gün daha da artıyor. Partimize, çok büyük bir ilgi var. İnsanlarımızın coşkusunu görüyoruz. MHP, çığ gibi büyüyor. Bir iddiada daha bulunayım. Seçim sonunda bu sözlerimi hatırlayınız. MHP, Doğu ve Güneydoğu'da tarihindeki en büyük oyu alacak. Bunların en başında da Malatya gelecek.'' dedi.

 

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Malatya İl Başkanı, Mesut Samanlı, MHP, meydan okudu, anket
Yorumlar
Haber Yazılımı