MHP'li Şahin O Genel Başkana Aslında Ne Olduğunu Sordu
Haber Detayı
28 Ekim 2022 - Cuma 12:39 Bu haber 2157 kez okundu
 
MHP'li Şahin O Genel Başkana Aslında Ne Olduğunu Sordu
MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, siyaseten dönüp duran Genel Başkana, aslında ne olduğunu sordu.
MHP Haberi
MHP'li Şahin O Genel Başkana Aslında Ne Olduğunu Sordu

Cumhur İttifakı'nı iktidardan indirmek için her yola başvuran ve bu yolda her kılığa giren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, kendisini bir numaralı Ülkücü ve Milliyetçi olarak tanımlamasına tepki gösteren MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Ülkücülerin bölücülerle iş tutanları ve Amerika'dan icazet almaya çalışan mandacıları sevmediğini hatırlatarak, siyaseten dönüp duran Kemal Kılıçdaroğlu'na aslında ne olduğunu sordu.

 

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN SAĞ SEÇMENİ SOL CENAHA YAMAMA STRATEJİSİ

 

Oluşturduğu 6'lı masaya sağ cenahın 5 siyasi partisini alarak, Milliyetçi ve Muhafazakar kesimin oylarını sol cenaha yamama stratejisini uygulayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Türkiye'de geçmişte yaşanan Başörtüsü zulmünün esas mimarlarından olduğunu bilmesine rağmen esasen halledilmiş Başörtüsü sorununu çözeceğini iddia edip muhafazakar kesime yanaşmaya çalışmıştı.

 

MHP'ye ihanet edip kendilerini Eski Ülkücü veya Eski MHP'li diye tanımlamaya özen gösterenleri bir toplantıda buluşturup  kendisine ''Bozkurt Kemal'' diye slogan attıran Kemal Kılıçdaroğlu, iyice havaya girerek kendisini Ülkücü sanamaya başladı. Ülkücüleri aldatma yolunda hızını alamayan Kemal Kılıçdaroğlu, durup dururken ''Ülkücülük vatanseverlikse, bir numaralı Ülkücü ve milliyetçi benim.'' sözlerini sarfediverdi.

 

TÜM BUNLARI YAPAN NASIL ÜLKÜCÜ OLABİLİR?

 

6'lı muhalif ittifakın öncü siyasi partisi CHP'nin Genel Başkanı olarak, Cumhur İttifakı'nı iktidardan indirmek için her yola başvuran ve bu yolda her kılığa giren Kemal Kılıçdaroğlu; terör örgütü PKK'nın yan kolu YPG'yi terör örgütü olarak tanımlamazken, terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile sorunlarının olmadığını söyleyebilirken, TSK'nın kimyasal silah kullandığını iddia eden TTB Başkanı Fincancı'ya sahip çıkan partisinin yöneticilerine tek laf etmezken, Türk Ordusuna satılmış diyen Milletvekilini hala partisinde tutarken, sözde Ermeni soykırımı iddialarına destek veren yöneticilerine hala sahip çıkarken, terörle mücadelede etkin rol oynayan SİHA ve İHA'ların üretilmesinin durdurulmasını isteyen Milletvekilini hala partisinde tutarken... nasıl Ülkücü ve Milliyetçi olabilirdi? ''Ben Devrimci, Dersimli Kemal’im'' sözlerini bile sarfeden Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Ülkücülerin oyunu devşirme stratejisi kapsamında kendisini Ülkücü olarak tanımlamasına, Milliyetçi Ülkücü Harekete gönül vermiş siyasetçilerden sert tepki geldi. 

 

MHP İZMİR İL BAŞKANI VEYSEL ŞAHİN'DEN KEMAL KILIÇDAROĞLU'NA SERT TEPKİ

 

Cumhur İttifakı'nı iktidardan indirmek için her yola başvuran ve bu yolda her kılığa giren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, kendisini bir numaralı Ülkücü ve Milliyetçi olarak tanımlamasına tepki gösteren MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Kemal Kılıçtaroğlu bu kadar dönme! Hiçbir ülkücü bölücülerle iş tutanları, mandacıları sevmez. Dün icazet için Amerikada idin, bugün ülkücüyüm diyorsun. Söyler misin sen aslında nesin?'' dedi.

 

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İzmir İl Başkanı, Veysel Şahin, siyaset, dönüp duran, Genel Başkana, aslında ne, olduğunu sordu, Milliyetçi, Ülkücü, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı