MHP'li Semih Yalçın'dan Muhalefete Hastalık Teşhisi
Haber Detayı
02 Temmuz 2021 - Cuma 14:41 Bu haber 2266 kez okundu
 
MHP'li Semih Yalçın'dan Muhalefete Hastalık Teşhisi
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, muhalefet partisi sözcülerinin yakalandığı hastalığa ilişkin teşhisini açıkladı.
MHP Haberi
MHP'li Semih Yalçın'dan Muhalefete Hastalık Teşhisi

Dizi film ve tiyatro karakterlerine benzettiği muhalefet sözcülerinin Yalan Rüzgarı senaryosunu oynamaya başladığına dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, karakter oyuncularının kendi yalanlarına inanma hastalığına yakalandığını söyledi.

 

MUHALEFETİN SÖZCÜLERİNDE KENDİ YALANLARINA İNANMA HASTALIĞI VAR

 

CHP sözcüleriyle yancıları birer dizi film ya da tiyatro karakteri gibi… Zillet senaryosunun adı: Yalan Rüzgârı… Karakterlerin hepsinde kendi yalanlarına inanma hastalığı var: Mitomani... Zillet tımarhanesinde toplanmış bulunan kronik mitomanlar, demokrasinin belirleyici organı olan millet iradesi dururken politika yalanlarına sarılıp başka mahfilleri işaret ediyorlar.

 

MUHALEFET AMBARINDA İNKAR YALAN VE İFTİRA BİRİKTİRİLİYOR

 

Yalan rüzgârlarının zillet tımarhanesine savurduğu siyaset hastalarının başını, kendisine “demokrat amca” denilmesini isteyen Sayın Kemal Kılıçdaroğlu çekiyor. Oysa Kılıçdaroğlu, para hırsı yüzünden başına gelmedik kalmayan çizgi roman karakteri “Varyemez Vakvak Amca”yı hatırlatıyor. Çünkü kendisi, politik hırslarına kapılıp CHP’nin muhalefet ambarında biteviye inkâr, yalan ve iftira biriktiriyor.

 

BOL BOL GIDAKLAMA VE EFELENME SESLERİ DUYULUYOR

 

Bu arada zillet ittifakını saran “gezen politikacı” anlayışı, çözüm ve alternatif üretmek yerine, ülkenin dört yanında “yedi sarılı fitne” yumurtluyor. Bunların siyasi kanatları da uçmalarına yetmiyor ama bol bol gıdaklama ve efelenme sesleri duyuluyor.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Semih Yalçın, muhalefet, sözcüleri, hastalığa yakalandı, hastalık teşhisi, yalancılık, dizi film, tiyatro, karakter oyuncusu, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı