Ahmet Yiğit Yıldırım ve Olcay Kılavuz'dan Örnek Duruş
Haber Detayı
02 Temmuz 2021 - Cuma 10:30 Bu haber 3651 kez okundu
 
Ahmet Yiğit Yıldırım ve Olcay Kılavuz'dan Örnek Duruş
Ahmet Yiğit Yıldırım ve Olcay Kılavuz'dan, eski ve mevcut Ülkü Ocakları Genel Başkanının nasıl olması gerektiği konusunda örnek tavırlar.
ÜLKÜCÜ Haberi
Ahmet Yiğit Yıldırım ve Olcay Kılavuz'dan Örnek Duruş

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanlarından bazılarının ihanet ve hazımsızlık çukurunda kıvrandığı bir dönemde, eski ve mevcut Ülkü Ocakları Genel Başkanının nasıl olması gerektiği konusunda en güzel örneği sunan Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı ve MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz'a teşekkür eden Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Türk Gençlerinin geleceğinin Ülkü Ocakları'nın çalışmalarıyla şekilleneceğini söyledi.

 

SÖZLEŞMELİ PERSONELLERE KADRO İSTEYEN KILAVUZ'DAN ÜLKÜ OCAKLARI'NI HEDEF ALANLARA TEPKİ

 

TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, kamuda ve belediyelerde çalışan sözleşmeli personellerin tamamının kadroya geçirilmesi, Güvenlik korucularının maaş ve özlük haklarının iyileştirilmesi konularında TBMM'de basın toplantısı düzenleyen MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Ülkü Ocakları hedef alanlara tepki gösterdiği açıklamasında, ''Her kademesinde büyük bir şerefle görev yaptığım gurur duyduğum milyonlarca gencimizi yetiştiren, siyasetten ticarete bürokrasiden özel sektöre hayatın her alanında hizmet eden, Türk gençliğini fikir, iman, ahlak ve Ülkü aşkıyla yetiştiren Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfımız habercilik adı altında hedef alınmaya ve faaliyetleri yok sayılmaya çalışılmaktadır. Bu anlayışı şiddetle ve nefretle kınıyorum.'' dedi.

 

KILAVUZ, ÜLKÜ OCAKLARI GENEL BAŞKANLIĞI YAPANLARIN NASIL OLMASI GEREKTİĞİNİ GÖSTERDİ

 

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanlarından bazılarının ihanet ve hazımsızlık çukurunda kıvrandığı bir dönemde, eski ve mevcut Ülkü Ocakları Genel Başkanının nasıl olması gerektiği konusunda en güzel örneği sunan Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı ve MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Ülkü Ocakları yönetimini tebrik ettiği açıklamasında, ''Eğitimden sanata, kültürden spora ve çevre duyarlılığına bir çok alanda devre mühür vuracak işlere imza atan, çevrim içi eğitim sitesi bilgi ocakta ve deneme sınavlarıyla Türk gençliğini istikbale hazırlayan, Türk büyükleri okuma serisi, çocuk kitapları ve dört dilde yayınlanan Ülkü Ocakları Dergisi ile yayıncılıkta çığır açan, Odak 2023 kişisel gelişim ve hızlı okuma eğitim yazılımıyla çağı yakalayan kutlu ocağımız, 2023 Lider Ülke Türkiye idealinin temellerini atıp, asrı Türk'ün asrı haline getirecek çalışmalar yapmaktadır. Bu çalışmalar, gerçekten bütün Ülkücüleri, Ülkü Ocakları'ndan yetişmiş dava adamlarını ziyadesiyle onurlandırıyor, gururlandırıyor ve hepimizin göğsünü kabartıyor. Bu başarılı çalışmalarından ötürü, başta Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım’a ve çok kıymetli yöneticilerine, Ocak Başkanlarımıza ve Teşkilatlarımıza canı gönülden teşekkürlerimi ve tebriklerimi sunuyorum.'' dedi.

 

ÜLKÜ OCAKLARI GENEL BAŞKANI YILDIRIM'DAN OLCAY KILAVUZ'A TEŞEKKÜR

 

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı ve MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz'u TBMM'de yaptığı konuşmasından dolayı tebrik eden Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Türk Gençliğine yolunu gösterecek, onları birer ilim ve bilim önderi kılacak çalışmalarımız ile gençliğimizin geleceği Ülkü Ocakları ile şekillenecektir. Vermiş olduğu destek için Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanımız ve Mersin Milletvekilimiz Sayın Olcay Kılavuz'a teşekkür ediyorum.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ülkü Ocakları, Genel Başkanları, Ahmet Yiğit Yıldırım, Olcay Kılavuz, MHP Mersin Milletvekili, örnek duruş, çok güzel hareket, çalışmalar, Türk Gençleri, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı