Bahçeli'den Helikopter Kazası Şehitlerine Taziye
Haber Detayı
04 Mart 2021 - Perşembe 22:07 Bu haber 5501 kez okundu
 
Bahçeli'den Helikopter Kazası Şehitlerine Taziye
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bitliste askeri helikopterin düşmesi sonucu Şehit olan Kahraman Askerler için taziye mesajı yayınladı.
MHP Haberi
Bahçeli'den Helikopter Kazası Şehitlerine Taziye

Bingöl'den Tatvan'a gitmek üzere saat 13.55'te kalkış yapan Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na ait Cougar tipi bir helikopterin düşmesi sonucu Şehit olan 10 Kahraman Asker için taziye mesajı yayınlayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk milletine, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve Şehitlerin ailelerine başsağlığı diledi. 

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'DEN TAZİYE MESAJI

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bingöl’den Tatvan’a gitmek için bugün öğleden sonra kalkış yapan Kara Kuvvetleri’ne ait askeri bir helikopter bir müddet sonra kaza kırıma uğramıştır. Üzülerek ifade etmeliyim ki, 8’inci Kolordu Komutanımız Korgeneral Osman Erbaş’la birlikte on kahramanımız şehit olmuştur. Söz konusu kaza kırımda dört kahramanımız da yaralanmıştır. Milletimizi acıya ve hüzne boğan bu elim hadisede şehit olan kahramanlarımıza Allah’tan rahmet, yaralanan kahramanlarımıza şifalar diliyorum. İnanıyorum ki bu zor günleri de birlik ve kardeşlikle aşacağız. Türk milletinin, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, şehitlerimizin ailelerinin ve hepimizin başı sağ olsun diyorum. Rabbim’den niyazım, sabır ve metanetimizi arttırması, böylesi felaketlerden milletimizi ve güvenlik güçlerimizi korumasıdır. Vatan sağ olsun.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, taziye mesajı, Bitlis helikopter kazası, başsağlığı diledi, 10 Asker Şehit
Yorumlar
Haber Yazılımı