MHP'li Sözlü'den Helikopter Kazası Şehitlerine Taziye
Haber Detayı
05 Mart 2021 - Cuma 10:30 Bu haber 4815 kez okundu
 
MHP'li Sözlü'den Helikopter Kazası Şehitlerine Taziye
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Bitlis'te askeri helikopterin düşmesi sonucu Şehit olan Kahraman Askerler için taziye mesajı yayınladı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Sözlü'den Helikopter Kazası Şehitlerine Taziye

Bingöl'den Tatvan'a gitmek üzere saat 13.55'te kalkış yapan Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na ait Cougar tipi bir helikopterin düşmesi sonucu Şehit olan 11 Kahraman Asker için taziye mesajı yayınlayan MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Türk milletine, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve Şehitlerin ailelerine başsağlığı diledi.

 

MHP GENEL BAŞKAN BAŞDANIŞMANI HÜSEYİN SÖZLÜ'DEN TAZİYE MESAJI

 

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bitlis’ten gelen acı haber yüreklerimizi dağladı. Bitlis Tatvan’da helikopter kazası sonucu şehit olan 11 askerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize şifa diliyorum. Adanaya ve Ülkemize birlikte hizmet etme şerefine nail olduğumuz 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş Bingöl'den Tatvan'a gider iken Askeri helikopterin düşmesi sonucu silah arkadaşları ile birlikte şehit olmuştur. Şehitlerimizin ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve Yüce Türk Milletimize başsağlığı diliyoruz.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Başdanışmanı, Hüseyin Sözlü, Bitlis Şehitleri, askeri helikopterin, düşmesi, 11 Asker Şehit, başsağlığı, taziye mesajı, MHP, Adana
Yorumlar
Haber Yazılımı