MHP'li Selim'den Murat Kurum'un Adaylığı Üzerine Açıklama
Haber Detayı
09 Ocak 2024 - Salı 15:46 Bu haber 2830 kez okundu
 
MHP'li Selim'den Murat Kurum'un Adaylığı Üzerine Açıklama
MHP İstanbul İl Başkanı Sertel Selim, Murat Kurum'un aday olması üzerine çarpıcı açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Selim'den Murat Kurum'un Adaylığı Üzerine Açıklama

İl Teşkilatında düzenlediği basın toptantısında, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Murat Kurum'un açıklanması üzerine değerlendirmelerde bulunan MHP İstanbul İl Başkanı Sertel Selim, deprem endişesiyle yaşayan İstanbul halkı için en doğru tercihin, Bakanlığı döneminde kentsel dönüşüm noktasında yaptığı çalışmalarıyla ön plana çıkan Murat Kurum olduğunu söyledi.

 

BAŞKAN SERTEL SELİM'DEN MURAT KURUM'UN ADAYLIĞI ÜZERİNE DEĞERLENDİRMELER

 

Kendisinin de katıldığı tanıtım proğramında Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Murat Kurum'un açıklanması üzerine, düzenlediği basın toptantısında değerlendirmelerde bulunan MHP İstanbul İl Başkanı Sertel Selim, ''Kendilerinin bundan sonra İstanbul'umuzun ruhuna aksettireceği yenilikçi, çözüm odaklı, güven veren icraatlarıyla farkını ortaya koyacağına, İstanbul'umuzun hikayesini yeniden yazacağına, tüm mesaisini çalışkanlığı, enerjisi ve birikimiyle 16 milyona hizmet etmeye vakfedeceğine olan inancımız tamdır.'' dedi.

 

YEREL SEÇİMLER ÇALIŞMALARIMIZ İÇİN KOLLARIMIZI SIVADIK

 

MHP'nin İstanbul'da Yerel Seçimlere yönelik yapacağı çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunan MHP İstanbul İl Başkanı Sertel Selim, ''MHP İstanbul İl Başkanlığı olarak kıymetli Genel Başkanımız Sayın  Devlet Bahçeli Beyin talimatları doğrultusunda Cumhur İttifakı yerel seçim çalışmalarımız için kollarımızı sıvadık. Sahaya çıkıp sokak sokak, ev ev dolaşarak yüksek bir konsantrasyon ve azimle İstanbul'umuzu yeniden kazanma aşkı ve şevkiyle çalışmalarımızı daha da yoğunlaştıracağız. Polemik siyasetine girmeden, çatışma ve gerginliklere müsamaha göstermeden kıymetli seçmenlerimizle iletişim kurup buluşacağız. İstanbul'umuzun yıkım ve tahribatını engelleyerek her alanda köklü dönüşüme şahit olacağız. Genelden yerele birlik, ülke yönetiminde dirlik, ayırmadan, ayrışmadan Türkiye için canla başla çalışıp, hayal değil gerçekleri ve reçeteyi göstererek kazanacağız.'' dedi.

 

İSTANBUL MURADINA KAVUŞACAK

 

Fatih Sultan Mehmed Han'ın İstanbul'u fethettiği güne atıfta bulunan MHP İstanbul İl Başkanı Sertel Selim, ''Bilindiği üzere bir Salı günü İstanbul feth olunmuştur. Yine bir Salı Günü bu tembel ve işgörmez zihniyetten kurtarmak adına huzurlarınızda beyanımız şudur. İstanbul Allah'ın izniyle, milletimizin ferasetiyle Muradına kavuşacaktır. Kararlılığımız, inancımız, imanımız ve coşkumuz ile birlikte hizmetlerimiz yeni Türk Yüzyılına yakışır bir şekilde olacaktır.'' dedi.

 

MURAT KURUM KENTSEL DÖNÜŞÜMÜN REÇETESİDİR

 

6 Şubat tarihinde meydana gelen depremi hatırlatarak olası İstanbul depremine yönelik yapılacak hazırlıklar konusunda ne düşündüğünü soran bir gazeteciye cevap veren MHP İstanbul İl Başkanı Sertel Selim, ''Deprem gerçeği, Türkiye'nin önünde duran bir gerçektir. Her deprem haberinden sonra 'İstanbul'a acaba ne zaman sıra gelecek' endişesiyle yaşanmaz, öyle hayat olmaz. İşte Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayımız Sayın Murat Kurum, geçmiş dönemde yapmış olduğu bilgi birikimi, çalışmalarındaki yüksek tecrübe ve tam zamanlı çalışmalarıyla İstanbul'daki olacak her hangi bir deprem felaketine yönelik vatandaşların tedirginliğini gidereceğini düşünüyorum. Sayın Murat Kurum kentsel dönüşümün reçetesidir. Bunu böyle bilelim.'' dedi.

 

Resim

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Sertel Selim, Murat Kurum, İstanbul, Adaylığı, Açıklama
Yorumlar
Haber Yazılımı