MHP'li Yalçın'dan Türkiye'yi Hedef Alan Olaylara Tepki
Haber Detayı
10 Ocak 2024 - Çarşamba 09:18 Bu haber 1757 kez okundu
 
MHP'li Yalçın'dan Türkiye'yi Hedef Alan Olaylara Tepki
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, dini ve milli hassasiyetler üzerinden olaylar çıkarılması konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Yalçın'dan Türkiye'yi Hedef Alan Olaylara Tepki

Bir yerlerden düğmeye basılmışcasına dini ve milli hassasiyetler üzerinden Türkiye'de peş peşe kargaşa çıkarılması konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, tüm olup bitenlerin Cumhur İttifakını Türk ve Türkiye Yüzyılı hedeflerinden döndüremeyeceğini söyledi.

 

MHP'Lİ SEMİH YALÇIN'DAN TÜRKİYE'Yİ HEDEF ALAN OLAYLARA YÖNELİK AÇIKLAMA

 

Son günlerde dini ve milli hassasiyetler üzerinden olaylar çıkarılması konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Cumhur ittifakı, Türkiye Yüzyılı hedeflerine emin adımlarla ilerliyor. Ne eli kanlı küresel cellatlar, ne içerideki işbirlikçileri, ne de parayla satın alınmış casuslar hedefine kilitlenen Türkiye'yi yolundan saptıramayacak. Kanlı senaryolarla Türkiye'yi hedef alanların eli kolu bağlanacak. Sahte yazışmalarla başlatılan iftira kampanyaları çürütülmeye devam edilecek. Spor müsabakasından bile ayrılık çıkarma gayretindekilere karşı gereken hamle yapılacak. Türk Asrı, Türkiye'nin Liderliği ile taçlanacak.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Semih Yalçın, Türkiye, Hedef Alan, Olaylar, kargaşa, Türk
Yorumlar
Haber Yazılımı