MHP'li Sazak: Türkiye Kızılelma Yürüyüşüne Hazır
Haber Detayı
11 Kasım 2020 - Çarşamba 20:51 Bu haber 3995 kez okundu
 
MHP'li Sazak: Türkiye Kızılelma Yürüyüşüne Hazır
MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, Türkiye'nin Kızılelma yürüyüşüne hazır olduğunu gösterdiğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Sazak: Türkiye Kızılelma Yürüyüşüne Hazır

Küresel olayların ve çatışmaların dünyanın kilit noktasında bulunan Türkiye'ye yansımasının çok çetin ve yorucu olacağı değerlendirmesini yapan MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, küresel ve bölgesel çatışmaların zor şartlarına göğüs germesini bilen Türkiye'nin sahadaki savaş stratejisi ve geliştirdiği silah teknolojisiyle Kızılelma yürüyüşüne hazır olduğunu gösterdiğini söyledi.

 

TÜRKİYE KIZILELMA YÜRÜYÜŞÜNE HAZIR OLDUĞUNU GÖSTERDİ

 

MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Dünyayı çalkalayan olayların; coğrafyamızın hatta dünyanın kilit noktasında bulunan Türkiye Cumhuriyeti’ne yansıması, denizlerinde 'akvam-ı beşerin' kum gibi kaynaması, sınırlarının hedef haline gelmesi biçiminde elbette çok çetin ve çok yorucu olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak bu 'Ahval ve Şeraitta', sahadaki savaş stratejimizle, SİHA’larımızla, HSS test atışlarımızla ve Türklük şuuruyla kazanılan Azerbaycan – Karabağ zaferiyle; Turan ile Kızılelma yürüyüşüne hazır olduğumuzu gösterdik.'' dedi.

 

MUHALEFET KAFA KARIŞIKLIĞINDAN KURTULUP FABRİKA AYARLARINA DÖNMELİ

 

MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, ''Bütün bu yükselişin ortasında, CHP’nin başı çektiği benzemezler ittifakı, beşinci kol faaliyetinin sivil toplum sözcüsü gibi çalışarak PKK, FETÖ ve gayri milli unsurlarla birlikteliği şaşırtıcıdır. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü dillerinden düşürmeyip eşzamanlı olarak rozet taşımakla Atatürkçü olan bu güruhun; Atatürk’ün vatan haini ilan ettiklerini, minnetle anacak kadar kafa karışıklığından kurtulup, fabrika ayarlarına dönmesi gerekmektedir.'' dedi.

 

 Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Eskişehir Milletvekili, Metin Nurullah Sazak, Kızılelma Hedefi, Kızılelma yürüyüşü, Turan dünyası, Türk dünyası, MHP, Karabağ, Azerbaycan
Yorumlar
Haber Yazılımı