MHP'li Sazak'tan Gaflete Düşen Muhaliflere Sert Uyarı
Haber Detayı
05 Şubat 2022 - Cumartesi 09:54 Bu haber 1016 kez okundu
 
MHP'li Sazak'tan Gaflete Düşen Muhaliflere Sert Uyarı
MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, gaflet ve dalalete düşerek terörden medet uman muhaliflere uyarılarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Sazak'tan Gaflete Düşen Muhaliflere Sert Uyarı

TSK'nın Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki terör yuvalarına karşı başlattığı Kış Kartalı operasyonunundan rahatsız olan HDP'nin operasyonda Kürtlerin hedef alındığına yönelik açıklamasına tepki sürerken, PKK saldırısı sonucu şehit olan Piyade Er Tarık Tarcan'ın resmini kullanarak, ''Yüreğim sızlıyor. Barışamadık. Yaşatamadık'' sözleriyle paylaşımda bulunan CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'ya tepki gösteren MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, 84 milyon vatandaş arasında küslük olmadığı için barışmak için bir sebebin olmadığını ancak Türkiye'de terörden medet uman destekçilerin var olduğunu belirterek uyarılarda bulundu.

 

GAFLET VE DALALET İÇERİSİNDE OLANLARI UYARIYORUZ. KENDİNİZE GELİN

 

MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Türk Silahlı Kuvvetlerinin sınır güvenliği için terörle mücadelesinin meşruiyetini saptırmaya çalışan emperyal uşağı parti malumunuzdur. Bu sırada kahpe ve hain PKK saldırısı sonucu şehit verdiğimiz evladımız Tarık Tarcan’ın resmini kullanarak “barışamadık, yaşatamadık” ifadesini kullanan zavallı CHP’li vekile hatırlatmamız gerekir ki Türkiye’de 84 milyon arasında küslük yoktur, barışmak için de bir sebep yoktur. Terörün destekçileri, yandaşları ve medet umanları vardır. Gaflet ve dalalet içerisinde olanları uyarıyoruz; kendinize gelin! Ya devlet başa ya kuzgun leşe!'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Eskişehir Milletvekili, Metin Nurullah Sazak, gaflet ve dalalet, düşerek, terörden, medet uman, muhaliflere uyarı, Şehit, Kış Kartalı, MHP, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı