MHP'li Sazak: Onların Rahatça Dolaşması Garabettir
Haber Detayı
21 Ekim 2022 - Cuma 14:11 Bu haber 3045 kez okundu
 
MHP'li Sazak: Onların Rahatça Dolaşması Garabettir
MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, Türk Milletine düşmanlık yapmaya devam edenlerin ortalıkta Tabip diye dolaşmasının bir garabet olduğunu söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Sazak: Onların Rahatça Dolaşması Garabettir

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terörle mücadelede kimyasal silah kullandığı iddiasını ortaya atan Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı'ya sosyal medyadan ve TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı açıklamalarla tepki gösteren MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, adında Türk olan bir kurumu yönetenlerin Türk Milletine düşmanlık yapmaya devam ederek ortalıkta Tabip diye dolaşmasının bir garabet olduğunu söyledi.

 

TTB'NİN TSK'YA YÖNELİK MESNETSİZ İDDİALARINA CHP VE HDP SAHİP ÇIKTI

 

Terör örgütü PKK'nın ağzıyla konuşma alışkanlığını sürdüren Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terörle mücadelede kimyasal silah kullandığı iddiasını ortaya attı. Daha önceki açıklamalarında Türkiye'nin ürettiği İHA ve SİHA'ların terörle mücadelede kullanılmasından rahatsız olduğunu defalarca dile getiren CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, TTB Başkanı Fincancı'nın mesnetsiz iddialarını Meclis gündemine sunacağını açıklarken, siyasi iktidarı ve Devletin birimlerini uluslararası arenada suçlu gösterme gayretkeşliğine soyunan HDP'nin hapisteki eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, uluslararası bağımsız bir heyetin bölgeye giderek inceleme yapmasını istedi. 

 

CHP ve HDP'lilerin destek yarışına girdiği TTB Başkanı Fincancı'nın iddialarına sosyal medyadan tepki yağarken, konuyla ilgili sosyal medya hesabından ve TBMM Genel Kurulu'nda açıklamalar yapan MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, Türk düşmanlığında zirve yapan TTB'nin kapatılması gerektiğini bir kez daha hatırlattı.

 

MHP'Lİ SAZAK'TAN TTB'YE SOSYAL MEDYADAN TEPKİ AÇIKLAMASI

 

Türk düşmanlığında zirve yaparak Türk Askerini ve Devletini hedef alanların hala Tabip sıfatıyla görev yapmasının garabet olduğuna dikkat çeken MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bu hastalıklı, kimyası bozuk, hain zihniyetin Türk adı altındaki bir kurumun başında bulunabilmesi, böylesine kararmış, siyasallaşmış ve terörize olmuş bir kalbin 'tabip' sıfatıyla ortada dolanabiliyor olması garabettir. Bu atıkların vatansever Türk tabipleri adına temsil hakkı olamaz. Bu ülke ve Necip Türk Milleti adına ayıptır!'' dedi.

 

MHP'Lİ SAZAK TTB'YE TEPKİSİNİ TBMM'DE DİLE GETİRDİ

 

Adında Türk olduğu halde Türk Milletine düşmanlık yapmaya devam eden TTB'nin kapatılması gerektiğini bir kez daha hatırlatan MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı açıklamada, ''Bu ülkenin şerefli ordusunun ve güvenlik güçlerinin terörle mücadelesine destek olması gerekirken sözde bazı STK'lerin bu milletin sözcüsü olması, derdiyle dertlenmesi ve mutluluğuyla mutlu olması gerekirken bu hain zihniyetle 'Türk' adı altındaki bu kurumun başındakilerin böylesine kararmış, siyasallaşmış ve terörize olmuş bir kalple tabip sıfatıyla ortalarda dolanabilir olması garabettir; bu ülke, bu necip millet adına ayıptır. Bu atıkların vatansever Türk tabiplerinin adına temsil hakkı olamaz; bu ülke, bu necip millet adına ayıptır.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Eskişehir Milletvekili, Metin Nurullah Sazak, Türk Milleti, düşmanlık, yapmaya, devam edenler, ortalıkta, Tabip diye, dolaşması, garabet, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı