MHP'li Özdemir: TTB Başkanına Sahip Çıkmanıza Şaşırmadık
Haber Detayı
26 Ekim 2022 - Çarşamba 15:51 Bu haber 2900 kez okundu
 
MHP'li Özdemir: TTB Başkanına Sahip Çıkmanıza Şaşırmadık
MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, terör örgütüne destek olanların alayına sahip çıkanların TTB Başkanına sahip çıkmasına şaşırmadıklarını söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Özdemir: TTB Başkanına Sahip Çıkmanıza Şaşırmadık

TSK'nın terörle mücadelede kimyasal silah kullandığını iddia eden TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın Terör Örgütü Propagandası Yapmak suçundan gözaltına alınmasını kabullenmeyip ona sahip çıkan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, PKK terör örgütüne destek olan kim varsa onlara şartsız destek veren Özgür Özel'in TSK'ya iftira atan TTB Başkanına sahip çıkmasına şaşırmadıklarını söyledi.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'NİN TTB BAŞKANI İLE İLGİLİ SON AÇIKLAMASI

 

Terör örgütüne sürekli destek açıklamaları yapan TTB'nin kapatılmasını ilk isteyen ve uzun süreden beri bu talebini tekrar eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk askerine düşmanlığın düşmana askerlik olduğunu ve teröristlere basamak olanlar ile sözcülük yapanları su katılmamış terörist olarak tanımladığı TBMM Grup Toplantısında dün yaptığı açıklamada, ''TTB'nin başkan ve yöneticileri hakkında en ağır cezai işlemlerin tatbik ve temin edilerek, bu birliğin kapısına kilit vurulmasını, doktorlarımızın bu kuruma mecburi üyelik şartlarının kaldırılarak özgürleşmelerini tarihi önemde addediyorum. Türk düşmanı bir birliğin isminin başında Türk olamaz, Türk yazılamaz. Türk askerine hainlerin ve zalimlerin ağzıyla kimyasal silah çamuru atanları, mesela TTB Başkanı’yla diğerlerinin Türk vatandaşlığından çıkarılması, vatansız ve ülkesiz olmaya mahkum edilmesi akla en yatkın yollardan birisidir.'' demişti.

 

BAŞSAVCILIK TTB BAŞKANININ GÖZALTINA ALINDIĞINI AÇIKLADI

 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, terörle mücadelede kimyasal silah kullandığını iddia eden Türk Tabipler Birliği Başkanı Rasime Şebnem Korur'un Terör Örgütü Propagandası Yapmak suçundan gözaltına alındığını ve başkanı olduğu kurumdaki görevlerine son verildiğini duyurdu.

 

CHP'Lİ ÖZGÜR ÖZEL TSK'YA İFTİRA ATAN TTB BAŞKANINA SAHİP ÇIKTI

 

TSK'nın terörle mücadelede kimyasal silah kullandığını iddia eden TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın gözaltına alınması üzerine sosyal medyadan açıklamalarda bulunan CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, ''Hoşunuza giden konular konuşulabilince değil en aykırı en rahatsız edici görüşler özgürce konuşulabilince buna ifade özgürlüğü diyoruz. Şebnem Korur Fincancı'nın gözaltına alınması ve onun üzerinden TTB’ye yönelik saldırılar demokrasi görüntüsü değildir. Asla kabul edilemez!'' dedi.

 

MHP'Lİ İSMAİL ÖZDEMİR'DEN CHP'Lİ ÖZGÜR ÖZEL'E SERT TEPKİ

 

TSK'nın terörle mücadelede kimyasal silah kullandığını iddia eden TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın Terör Örgütü Propagandası Yapmak suçundan gözaltına alınmasını kabullenmeyip ona sahip çıkan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Anlaşılan PKK terör örgütüne destek olan kim varsa Özgür Özel'in şartsız desteği de onunladır. PKK terör örgütünün medya yapılanmalarına kendi eliyle ödül veren, PKK'lı teröristleri 'tutuklu gazeteci' olarak sunmaya çalışan bir zihniyetten de elbette başka birşey beklenemezdi. Dikkat çekici olan bir başka husus ise CHP'nin Türk Silahlı Kuvvetleri'ni hedef almayı adeta kurumsal bir politika haline getirmesidir. Bugünkü CHP, TSK'ya 'satılmış' diyebilecek kadar haddini aşmış,'kimyasal silah kullandı' yalanını atanlara sahip çıkacak kadar şuursuzlaşmıştır.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, İsmail Özdemir, alayına, sahip çıkanların, Türk Ordusuna, iftira atanlara, sahip çıkmasına, şaşırmadık, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı