MHP'li Ruhi Ersoy'dan Muhalif Liderlere Tarihi Hatırlatma
Haber Detayı
28 Ocak 2022 - Cuma 11:15 Bu haber 3357 kez okundu
 
MHP'li Ruhi Ersoy'dan Muhalif Liderlere Tarihi Hatırlatma
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy, demokrasinin yolunun Diyarbakır’dan geçeceğini söyleyen muhaliflere hatırlatmalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Ruhi Ersoy'dan Muhalif Liderlere Tarihi Hatırlatma

Demokrasinin yolunun Diyarbakır’dan geçeceğini söylemini yeniden hortlatan ve eş zamanlı olarak Diyarbakır'ı gündeme getirip MHP ve Lider Devlet Bahçeli'yi hedef alan muhalif ittifakın liderlerine tepki gösteren MHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Osmaniye eski Milletvekili Prof. Dr. Ruhi Ersoy, Türk Milletinin tarihi yürüyüşünü ve hedeflerini açıklayan manidar bir paylaşım yaparak; Türk Milletinin izlediği rotayı, emellerini müstevlilerin emelleriyle birleştirip değiştirmek isteyenlere izin vermeyeceklerini söyledi.

 

DEMOKRASİNİN YOLU DİYARBAKIR'DAN GEÇER SÖYLEMİNİN YENİDEN HORTLAMASI

 

Diyarbakır’ı kimlik ve inanç suiistimali maksadıyla diline dolama geleneğinin son halkası olan ve Serok Ahmet diye anılan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'ndan rol kapmaya çalışan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Bu ülkeye demokrasi gelecekse, herkes kimliğinden, inancından ötürü ötekileştirilmeyecekse bunun yolu Diyarbakır’dan geçer.'' dedi.

 

Serok Ahmet'ten rol çalan Kılıçdaroğlu'nun demokrasinin yolunun Diyarbakır’dan geçeceği söylemini yeniden hortlattığı bir dönemde, bir araya gelen Ak Parti'ye ihanet eden siyasetçilerden Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu, MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp'in öncülüğünde Diyarbakır'a yapılacak olan Devlet Bahçeli Hatıra Ormanı konusunda MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef aldı. Ormanlarımızı yakan terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP ve Diyarbakır'daki bazı Oda yönetimlerinin, kürt düşmanı olarak göstermeye çalıştıkları Devlet Bahçeli'nin adının Hatıra Ormanına verilmesine karşı çıktığı bir ortamda, Cumhur İttifakı'na karşı birliktelik oluşturan üç siyasi parti liderinin eş zamanlı olarak Diyarbakır'dan söz etmesi bir tesadüf mü?

 

MHP'Lİ RUHİ ERSOY'DAN TÜRK MİLLETİNİN HEDEFİ KONUSUNDA MANİDAR PAYLAŞIM

 

Ertuğrul Gazi'nin Uç Beyi olarak Beylerine hedeflerini açıkladığı, ''Madem cihandan silinmek istemeyiz. O vakit bütün cihana yayılacağız. Gayrı yaydan fırlayıp önümüze çıkanları delip geçerek hedefimize doğru gideceğiz. Zırhımız iman, pusatımız adalet, hedefimiz nizam-ı alem'dir evelallah.'' sözlerinin yer aldığı Diriliş Ertuğrul dizisinin bir bölümünü sosyal medyadan paylaşan MHP Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy, demokrasinin yolunun Diyarbakır’dan geçeceğini söyleyen muhaliflere, Türk Milletinin tarih boyunca izlediği rotayı hatırlattı.

 

MHP'Lİ RUHİ ERSOY'DAN MUHALİF LİDERLERE DEMOKRASİ YOLU DERSİ

 

Demokrasinin yolunun Diyarbakır’dan geçeceğini söylemini yeniden hortlatan ve eş zamanlı olarak Diyarbakır'ı gündeme getirip MHP ve Lider Devlet Bahçeli'yi hedef alan muhalif ittifakın liderlerine tepki gösteren MHP Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Yolu Ankara'dan geçmeyen demokrasi, bizim demokrasimiz değildir. Bizim irademizin kaynağı Orhun’dan, Yenisey’den maveraün vadisinden başlar, Samsun'dan Amasya'ya, Erzurum'a, Sivas'a ve Ankara'ya giden yoldan geçer. Emellerini müstevlilerin emelleriyle birleştirenlere izin verilmez.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Başdanışmanı, Ruhi Ersoy, demokrasi, yolu Diyarbakır, geçeceğini, söyleyen muhalifler, tarihi hatırlatma, izlenen rota, değişmez, Türk Milleti, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı