MHP'li Büyükataman'dan Babacan ve Davutoğlu'na Tepki
Haber Detayı
27 Ocak 2022 - Perşembe 11:49 Bu haber 2182 kez okundu
 
MHP'li Büyükataman'dan Babacan ve Davutoğlu'na Tepki
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye saldıran Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Büyükataman'dan Babacan ve Davutoğlu'na Tepki

Ak Parti'ye ihanet eden Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'nun bir araya gelerek, erken seçim ve MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp'in öncülüğünde Diyarbakır'a yapılacak olan Devlet Bahçeli Hatıra Ormanı konusunda MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef almasına tepki gösteren MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, kendilerini siyasette var eden Ak Parti'yi ve MHP'yi yıpratmak ve gündeme gelmek amacıyla MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye saldıran Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'nun, 2023 seçimlerinde Türk Milletinden şamar yiyeceğini söyledi.

 

BABACAN VE DAVUTOĞLU, TÜRK MİLLETİNE BİR ŞEY VEREMEYECEKLERİNİ AÇIKÇA GÖSTERDİ

 

“Körler sağırlar, birbirini ağırlar” görüşmeleri çerçevesinde bir araya gelen Babacan ve Davutoğlu, kendilerini var eden partiyi sırtından nasıl hançerlediklerini birbirlerine anlattılar mı bilinmez ancak kameralar karşısında attıkları kahkahalar seviyesizliklerinin delilidir. Bu iki şahsın “Türkiye’de çoklu organ yetmezliği var.” sözleriyle çizdikleri hayal ürünü felaket senaryosunu şuh kahkahalarla, rezil sırıtmalarla sunmaları Türkiye’ye bakışlarını yansıtmakta, büyük Türk milletine verecekleri hiçbir şey olmadığını açıkça göstermektedir.

 

BABACAN VE DAVUTOĞLU, TÜRK MİLLETİNDEN ŞAMAR YEMEK İÇİN ACELECİ DAVRANIYOR

 

Cumhur İttifakı; ülkede kaos çıksın, insanımız zorluklar içerisinde kalsın diye fırsat kollayan bu felaket taşeronlarına ortaya koyduğu irade ile fırsat vermeyecektir. Aziz milletimiz de 2023’te gerçekleşecek olan seçimlerde bunlara hak ettikleri şamarı vuracaktır. Milletimizin şamarını yemek için aceleci davranıp sürekli olarak erken seçimi dillendiren ve erken seçim için Sayın Genel Başkanımızı işaret eden bu iki müflis siyasetçinin tek gayesi gündeme gelebilmektir. Oysa kendileri milletin gündeminden düşeli çok olmuştur.

 

DEVLET BAHÇELİ HATIRA ORMANINA KARŞI ÇIKAN BABACAN VE DAVUTOĞLU'NA CEVAP

 

Bu iki ilkesizin Diyarbakır’da kurulması planlanan Devlet Bahçeli Hatıra Ormanı için yaşayan siyasilerin isimlerinin kamu kaynakları kullanılarak yapılan yatırımlara verilmesini ilke kararı olarak doğru bulmadıklarını söylemeleri de ayrı bir komedidir. Mezkur ormanda kamu kaynağı kullanılmayacak olması bir yana bu iki ilkesize sormak istiyorum: Siz yaşayan ölüler misiniz yoksa Ali Babacan Caddesi ve Ahmet Davutoğlu Bulvarlarını kendi şahsi bütçenizden yaptırıp milletimize armağan ettiniz de haberimiz mi olmadı?

 

Açıklama yok.

Resim

Açıklama yok.

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyükataman, MHP Lideri, Devlet Bahçeli, saldıran, iki siyasetçi, Hatıra ormanı, erken seçim, Cihan Kayaalp, Türk Milleti, şamar, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı