MHP'li Ruhi Ersoy'dan MHP Düşmanlarına Yeni Teşhis
Haber Detayı
01 Ocak 2021 - Cuma 11:26 Bu haber 2259 kez okundu
 
MHP'li Ruhi Ersoy'dan MHP Düşmanlarına Yeni Teşhis
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy, MHP ve Devlet Bahçeli'yi hedef alanların yeni bir boyutuna geçtiğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Ruhi Ersoy'dan MHP Düşmanlarına Yeni Teşhis

Devleti ayakta tutmak adına siyasi bedel ödemeyi göze almış MHP ve Lider Bahçeli'nin siyasetini anlamak için tecrübe ve şuura ihtiyaç olduğunu belirten MHP Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy, sürekli olarak MHP'yi hedef alanların MHP ve Bahçeli düşmanlığından Milli Devlet düşmanlığı boyutuna geçtiğini söyledi.

 

DEVLET BAHÇELİ'NİN SİYASETİNİ ANLAMAK TECRÜBE VE ŞUUR İSTER

 

MHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Osmaniye eski Milletvekili Ruhi Ersoy, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bir TV kanalında, Liderimiz Devlet Bahçeli’nin ses tonundan derin anlamlar, sözlerinden de çok farklı mana çıkaranlar bilmeli ki; Liderlik bir yanıyla gündem oluşturma kabiliyetidir. Devlet Bey’in aklı selim siyasetindeki çok boyutlu ince siyaseti anlamak tecrübe ve şuur ister.'' dedi.

 

MHP DÜŞMANLIĞINDAN MİLLİ DEVLET DÜŞMANLIĞI BOYUTUNA GEÇTİLER

 

MHP ve Devlet Bahçeli'ye düşmanlık edenlerin Milli Devlet düşmanlığı boyutuna geçtiğine dikkat çeken MHP Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy, ''Devletin zaafa uğraması pahasına siyasi gelecek planları yapanların devleti ayakta tutmak adına siyasi bedel ödemeyi göze almış MHP’nin siyasetini anlaması da mümkün değildir. Bunlara 'MHP düşmanı' tanımlaması yapmak artık yetersizdir; bunlar milli devlet düşmanıdır!'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Başdanışmanı, Ruhi Ersoy, MHP düşmanları, Bahçeli düşmanları, yeni boyuta geçti, Milli Devlet düşmanlığı, MHP, Lider, Ülkücü haberler
Yorumlar
Haber Yazılımı