MHP'li Ruhi Ersoy'dan Güdümlü Anketçilere Hatırlatma
Haber Detayı
08 Nisan 2022 - Cuma 05:11 Bu haber 3317 kez okundu
 
MHP'li Ruhi Ersoy'dan Güdümlü Anketçilere Hatırlatma
MHP Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy, MHP'nin oylarını düşük gösterme yarışına giren güdümlü anketçilere hatırlatmalarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Ruhi Ersoy'dan Güdümlü Anketçilere Hatırlatma

Küresel güçlerin ve anket firmalarının Macaristan'da allayıp pulladığı 6'lı muhalif ittifakın seçimleri kaybetmesi üzerine, Türkiye'deki 6'lı muhalif ittifakı parlatmaya çalışan anket firmalarının, MHP'nin oylarını daha da düşük göstermeye çalışması konusunda değerlendirmelerde bulunan MHP Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Ruhi Ersoy, MHP'nin oylarını düşük gösterme yarışına giren güdümlü anketçilere, boş yere ümitlenmemeleri konusunda hatırlatmalarda bulundu.

 

MACARİSTAN SEÇİM SONUÇLARI TÜRKİYE'DEKİ ANKET FİRMALARININ MORALİNİ BOZDU

 

ABD ülkelerin yönetimlerini değiştirme stratejisi kapsamında hedef aldığı ülkenin muhalif unsurlarını desteklerken, aynı amaca hizmet eden anket firmalarının da o ülkedeki muhalif siyasi partilerin oylarını yüksek göstererek algı operasyonları yaptığı biliniyor. Bu küresel oyun son olarak Macaristan'da oynanırken, partisinin oyları anketlerde düşük gösterilen Macaristan Başbakanı Viktor Orban, en sağdan en sol’a 6 Partinin oluşturduğu muhalif ittifaka yüzde 21 fark atarak seçimleri kazandı.
Küresel güçlerin ve anket firmalarının Macaristan'da allayıp pulladığı 6'lı muhalif ittifakın seçimleri kaybetmesi üzerine, küreselcilerden iktidar dilenen Türkiye'deki 6'lı muhalif ittifak temsilcileri ve onları anketlerle parlatmaya çalışanlar, Macaristan modelinin kendilerine ilham vermesini umarlarken iktidarın kazanması üzerine moralleri bozulmuştu. 

 

GÜDÜMLÜ ANKETÇİLER MACARİSTAN YENİLGİSİ ÜZERİNE DAHA DA HIRÇINLAŞTI

 

Macaristan seçimlerinden aldıkları dersin hırçınlığıyla Cumhur İttifakı'na daha fazla saldırmayı tercih eden Türkiye'deki anket firmaları, özellikle MHP'nin oylarını düşük gösterme gayretkeşliklerine devam ettiler. MHP'nin oylarını düşük göstermeye devam eden anket firmalarına hatırlatmalarda bulunan MHP Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy, boş yere ümitlenmemeleri konusunda anket firmalarına uyarılarda bulundu.

 

MHP'Lİ RUHİ ERSOY'DAN GÜDÜMLÜ ANKETÇİLERE HATIRLATMA

 

Küreselcilerin ve yerli işbirlikçilerinin güdümünde hareket ederek, Cumhur İttifakı oylarına yönelik algı operasyonu yapmaya devam eden anketçilere hatırlatmalarda bulunan MHP Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Güdümlü anketçilere bir hatırlatma yapalım: MHP düz bakışla anlaşılmaz, hele hele pergele, cetvele gelmez, kendisine has bir kimliği vardır. Türk milleti için milli güvencedir, seçmeni değil inananları vardır. Birileri hiç ümitlenmesin, MHP batmaz! İzleyin daha yapacak çok işi var!'' dedi.

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Başdanışmanı, Ruhi Ersoy, MHP oylarını, düşük gösterme, yarışına giren, güdümlü anketçilere, hatırlatma, 2023 seçimleri, Cumhur İttifakı, seçim
Yorumlar
Haber Yazılımı