MHP'li Ersoy'dan Sağlık Bilincinin Oluşturulması Hedefi
Haber Detayı
08 Nisan 2022 - Cuma 18:42 Bu haber 2495 kez okundu
 
MHP'li Ersoy'dan Sağlık Bilincinin Oluşturulması Hedefi
MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, sağlık bilincinin oluşmasını hedefleyen gün ve hafta kutlamaları konusunda açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Ersoy'dan Sağlık Bilincinin Oluşturulması Hedefi

7 Nisan Dünya Sağlık Günü ve 7-13 Nisan Sağlık Haftası nedeniyle TBMM Genel Kurulu'nda açıklamalarda bulunan MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, koronavirüs salgını sürecince sağlık ve sağlıkçının öneminin bir kez daha ortaya çıktığını hatırlatarak, sağlıkla ilgili gün ve hafta kutlamasının sağlık bilincinin oluşması ve gereken önlemlerin dünyaya yayılması açısından önemine dikkat çekti.

 

MHP'Lİ ERSOY'DAN DÜNYA SAĞLIK GÜNÜ VE HAFTASI AÇIKLAMASI

 

MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı açıklamada, ''Bugün, 7 Nisan Dünya Sağlık Günü ve 7-13 Nisan tarihleri arası da aynı zamanda Sağlık Haftası olarak kutlanıyor. Dünya Sağlık Günü'nün temel amacı, insan sağlığı başta olmak üzere canlıların sağlığı üzerine bir bilinç oluşturmaktır. Bu açıdan Dünya Sağlık Günü ve Haftası küresel bir hedef taşır. Yani bu bilinci ve alınması gereken önlemleri tüm dünyaya yayma hedefindedir. Sağlık, en büyük hazinedir. Sağlığın, sağlık çalışanlarının hayatımızda ne kadar önemli bir yere sahip olduğunu özellikle coronavirüs pandemisiyle birlikte yükleri defalarca kat daha artan, gecesini gündüzüne katan ve kendilerine emanet edilen canları kendi canlarından üstün tutan sağlık çalışanlarımızın Dünya Sağlık Haftası'nı en içten dileklerimle kutlarım.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana Milletvekili, Ayşe Sibel Ersoy, sağlık bilincinin, oluşmasını hedefleyen, Dünya Sağlık Günü, Sağlık Haftası, insan sağlığı, salgın süreci, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı