MHP'li Belediye Başkanından Ramazanda Bedava Su
Haber Detayı
07 Nisan 2022 - Perşembe 02:40 Bu haber 3417 kez okundu
 
MHP'li Belediye Başkanından Ramazanda Bedava Su
MHP'li Belediye Başkanı Ramazan ayı boyunca vatandaşların kullandığı içme suyundan ücret almayacaklarını açıkladı.
MHP Haberi
MHP'li Belediye Başkanından Ramazanda Bedava Su

Türkiye'nin en ucuz içme suyunu vatandaşlara kullandırırken MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla içme suyunda bir de indirim yapan Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, içme suyunda bir hamle daha yaparak, vatandaşların ekonomisine katkı sağlamak amacıyla Ramazan ayı boyunca içme suyundan ücret almayacaklarını açıkladı. 

 

BAŞKAN SARI: BU YILDA RAMAZAN AYI’NDA İÇME SUYU ÜCRETSİZ

 

Ramazan ayı boyunca içme suyunun ücretsiz olacağını açıklayan Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, ''MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin MHP'li Belediye Başkanlarına Şubat ayında verdiği talimat gereğince 1,20 TL olan içme suyunı 1 TL'ye indirmiştik. Türkiye'de en ucuz suyu veren biziz. Bir kamyon su yani 10 ton su 10 TL. Bir ton su 1 TL. Türkiye'nin hiçbir tarafında böyle bir şey yok. Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yardım edilmesi konusunda yeni talimatları var ve uyguluyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar olduğu gibi bu yılda ramazan ayında vatandaşlarımızın ekonomisine bir nebze katkı sağlamak için içme suyunu ücretsiz vermeye devam etme kararı aldık. 45 bin 584 hanede akan musluklardan hiçbir ücret almayacağız. Üçüncü yılımızı doldurduk. Görev süremiz tamamlandığında, hayırla yad edilmek ve hemşehrilerimizin duasını almaktan başka hiçbir amacımız yoktur. Halka hizmet etmek, Hakk’a hizmet etmektir. Halkımızın her daim yanında olmaya devam edeceğiz.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Amasya Belediye Başkanı, Mehmet Sarı, Ramazanda, Ramazan ayı boyunca, içme suyu, ücretsiz, bedava su, suyun en ucuz, olduğu şehir, Amasya, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı