MHP'li Öztürk'ten Davutoğlu Babacan ve Gül'e Tepki
Haber Detayı
07 Mayıs 2020 - Perşembe 04:13 Bu haber 4036 kez okundu
 
MHP'li Öztürk'ten Davutoğlu Babacan ve Gül'e Tepki
MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Davutoğlu, Babacan ve Gül'ün Türk Milliyetçiliğini hedef alan açıklamalarına sert tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Öztürk'ten Davutoğlu Babacan ve Gül'e Tepki

TBMM Adalet Komisyonu Üyesi ve MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Türk Askerinin dağlara Türk Bayrağı resmi çizip ''Ne Mutlu Türküm Diyene'' yazmasından rahatsız olup Türk Milliyetçiliğini ve Cumhur İttifakı'nı hedef alan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na tepki göstererek, Davutoğlu'nun Türk Milliyetçilerine beslediği düşmanlığı asla unutmayacaklarını söyledi. Türk Milliyetçiliğini hedef alan Abdullah Gül ve Ali Babacan'a da tepki gösteren MHP'li Öztürk, esasen bunların Devleti hedef aldığını söyledi.

 

MHP'Lİ ÖZTÜRK'ÜN AHMET DAVUTOĞLU'NA TEPKİSİ

 

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na sosyal medyadan tepki göstererek, ''Milleti 2015'te 'beyaz toroslarla' tehdit eden zavallı Deyvitoğlu, Batılı kimlere karşı ödevin varsa halen yerine getirmeye debeleniyorsun! Aziz Milletimiz senin çukurlarını örtmek için çok şehit verdi, yüzünüz de kızarmaz değil mi? Türklük tanımından ve Cumhur İttifakından rahatsızlık duyan serok Ahmet açıklamalarıyla PKK/Soros çizgisine selam çakmıştır. Kendisi Başbakanlıktan ayrılırken liderine verdiği bağlılık sözlerini unutmuş olabilir ancak Türk Milliyetçilerine beslediği düşmanlığı bizler asla unutmayız.'' dedi.

 

MHP'Lİ ÖZTÜRK'ÜN ABDULLAH GÜL VE ALİ BABACAN'A TEPKİSİ

 

 Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın ''Ulusalcılık bir hastalıktır.'' sözünü ve eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ''Muhafazakarlar Ulusalcılaşıyor, bu bir tehlikedir.'' sözünü eleştiren MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Milliyetçiliği ve Devleti hedef alanlara sosyal medyadan tepki göstererek, ''Bütün bunların kastettikleri ve durmadan saldırdıkları esasen devletin kurucu ilkeleri arasında yer alan Milliyetçiliktir. Ve nihayetinde de hedef Türkiye Cumhuriyeti Devletidir.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Öztürk'ten, Davutoğlu, Babacan, ve, Gül'e, Tepki, , ,
Yorumlar
Haber Yazılımı