MHP'li Enginyurt'tan Ahmet Davutoğlu'na Sert Tepki
Haber Detayı
07 Mayıs 2020 - Perşembe 02:04 Bu haber 6166 kez okundu
 
MHP'li Enginyurt'tan Ahmet Davutoğlu'na Sert Tepki
MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Türk isminden rahatsız olan Davutoğlu'na sosyal medyadan tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Enginyurt'tan Ahmet Davutoğlu'na Sert Tepki

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Türk Askerinin dağlara Türk Bayrağı resmi çizip ''Ne Mutlu Türküm Diyene'' yazmasından rahatsız olan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na sosyal medyadan tepki göstererek, Türk ismini görünce çıldıran Türk düşmanlarını çıldırtmaya devam edeceklerini söyledi. 

 

DAVUTOĞLU TÜRK BAYRAĞI RESMİNDEN VE NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE SÖZÜNDEN RAHATSIZ OLDU

 

Tunceli'de başarılı bir operasyon yaparak Pülümür’ü terörden temizleyen Mehmetçik, kireç ve boyalar ile dağlara Ay Yıldız çizerek ''Ne Mutlu Türküm Diyene'' yazdı. Türk Askerinin dağlara Türk Bayrağı resmini çizmesinden ve ''Ne Mutlu Türküm Diyene'' yazmasından rahatsız olan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, bu sloganın 90’ların alışkanlığı olduğunu belirterek, ''Demokrasiden nasibini almamış ülkelerin ortak özelliklerinden birisi dağlara taşlara meydanlara toplumu bölen ayrıştıran sloganların yazılmasıdır. Türkiye sloganlardan yıllarca yeterince çekti.'' dedi. 

 

ENGİNYURT'TAN DAVUTOĞLU'NA SERT TEPKİ

 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Mehmetçiğin dağlara yazı yazmasından rahatsız olan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na sosyal medyadan tepki göstererek, ''Tunceli de, Mehmetçik dağlara 'Ne Mutlu Türküm Diyene' yazdı. İlk tepki Serok Ahmet ve Türk düşmanlarından geldi. Arap, Kürt, Gürcü, İngiliz, Alman, Fransız olmakta hiç sakınca görmüyorsunuz. Türk ismini görünce çıldırıyorsunuz. Sizi çıldırtmaya devam. Ne Mutlu Türküm Diyene.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Enginyurt'tan, Ahmet, Davutoğlu'na, Sert, Tepki, , ,
Yorumlar
Haber Yazılımı