MHP'li Öztürk'ten Babacan'a Üniter Devlet Hatırlatması
Haber Detayı
23 Kasım 2020 - Pazartesi 09:24 Bu haber 3199 kez okundu
 
MHP'li Öztürk'ten Babacan'a Üniter Devlet Hatırlatması
MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Türkiye'nin kararlarını Ankara'dan almasını ve vatandaşlık tanımını tartışmaya açan Ali Babacan'a tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Öztürk'ten Babacan'a Üniter Devlet Hatırlatması

Devletin kararlarını Ankara’dan almasını tartışmaya açarak küresel güçlerin yerel yönetimlerin güçlendirilmesi ve vatandaşlık tanımının değişmesi önerisini destekleyen Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a tepki gösteren MHP MDK Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Türkiye Cumhuriyeti’nin millî ve üniter bir devlet olarak kurulduğunu unutmuş görünen Babacan ve onun gibilere hatırlatmalarda bulundu. 

 

BABACAN VE BENZERLERİ DEVLETİN KARARLARINI ANKARA'DAN ALMASINI TARTIŞMAYA AÇTI

 

Babacan ve onun gibiler, Türkiye Cumhuriyeti’nin 29 Ekim 1923 tarihinde millî ve üniter bir devlet olarak kurulduğunu unutmuş olmalılar ki, devletin kararlarını Ankara’dan almasını tartışmaya açmaya çalışıyorlar. Oysa birazcık tarih bilincine sahip olsalar, Mustafa Kemal Atatürk liderliğindeki Türk Milletinin, hangi badireleri atlattıktan sonra bu cumhuriyete kavuştuğunu bilirlerdi. 

 

BABACAN GİBİLERİN ÇIRPINIŞLARI ARTTI

 

Ama onlar bu talimatları Batılı dostlarının emperyalist maksatlarına hizmet etmek üzere ve şirin gözükmek niyetiyle yaptıkları için ne tarih bilinci, ne de Türk Milletinin çektikleri çilelerle ilgilenirler. Diğer yandan, her fırsatta kötü emellerine alet etmeye çalıştıkları Kürt kardeşlerimizin artık bu oyunlara gelmediklerini, PKK/PYD gibi terör örgütlerine tevessül etmediklerini gördükçe, Babacan gibilerin çırpınışlarını artırdıklarını hepimiz görüyoruz.

 

TÜRK KELİMESİNİ ANAYASADAN ÇIKARACAK BİR KİMSE ANASINDAN DOĞMADI

 

Beyler, uyarmadılar demeyin! İçinde bulunduğunuz bataklıkta çırpındıkça daha da dibe batıyorsunuz. Zira o bataklığın içinde PKK ve FETÖ gibi azılı terör örgütlerinin yanı sıra, onların yancıları da var. Bu kıt beyinli terör sevicilerin akıllarıyla 'Türk' kelimesini şekillendirme niyetine düşmeyin; düşenlerin hali ortada! Türkiye bir bütündür, bölünemez! Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin de ifade ettikleri gibi, Türk kelimesini anayasadan çıkaracak bir kimse anasından doğmamıştır!

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kırıkkale Milletvekili, Halil Öztürk, ankara merkezli kararlar, vatandaşlık tanımı, Türk kelimesi, Ali Babacan, Deva Partisi, MHP, sert tepki
Yorumlar
Haber Yazılımı